Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Πέθανε και η 32χρονη γυμνάστρια από την χθεσινή τραγωδία στην Καλαμάτα

Λίγα λεπτά μετά τις 2:30 το μεσημέρι του Σαββάτου έχασε τη μάχη με τη ζωή και η 32χρονη Καλαματιανή γυμνάστρια που πυροβολήθηκε από τον φίλο της στην οδό Αβίας στην Καλαμάτα.

Το χρονικό της τραγωδίας
Μετά από έναν έντονο....

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την απόπειρα δολοφονίας χθες βράδυ στο κέντρο της Καλαμάτας, νεκρός ο δράστης

Χθες (13.2.2015) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, αφού αρχικά πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο (πιστόλι), 32χρονη ημεδαπή, στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο.

Ο 30χρονος και η .....

Και η Γιαννάκου Κουτσίκου στο χορό της αμφισβήτησης Σαμαρά.

Τις ευθύνες του Αντώνη Σαμαρά για την πολιτική συρρίκνωση της Νέας Δημοκρατίας, δείχνει η Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Real Fm” και τους δημοσιογράφους Άκη Παυλόπουλο και Μάνο Νιφλή.

“Πρέπει να εκφραστούν.....

Τι αλλάζει στα πρόστιμα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Την μείωση των προστίμων για παραβιάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) εξετάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με χαιρετισμό του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών, κ. Χρήστου Σπίρτζη, που αναγνώστηκε στο Διεθνές Τεχνικό Συνέδριο «Current Advances in Road Infrastructure Safety Equipment», το οποίο πραγματοποιείται έως και την Παρασκευή στην Αθήνα.

Όπως αvαφέρει το in.gr, στόχος του υπουργείου Οικονομίας, .....

Πανικό έχει προκαλέσει στην Νέα Δημοκρατία η δημοσκόπηση της Marc!

Το πολιτικό σοκ που προκάλεσε στον χώρο της Κεντροδεξιάς η δημοσκόπηση της Marc για την τηλεόραση του Alpha, εύκολα το καταλαβαίνει κανείς.
Το ερώτημα είναι .....

Τερψιθέα: Ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

 

Το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Κυπαρισσίας σας καλεί όλους στον ετήσιο Χορό του Συλλόγου ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14-02-2015 στο κέντρο διασκεδάσεως »Στεφανής» στην Τερψιθέα Τριφυλίας.

Ελάτε να ανταμώσουμε και να διασκεδάσουμε με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα λαϊκών και δημοτικών τραγουδιών και με πολλά δώρα από προσφορές των επαγγελματιών της περιοχής μας.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 14ης Φεβρουαρίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα

Θύελλα στη ΝΔ με αφορμή την ανακοίνωση του ΕΛΚ για την Ελλάδα

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί στο εσωτερικό της ΝΔ η ιδιαίτερα προσβλητική για τη χώρα ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, η οποία αξιοποιήθηκε αρχικά από τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ, η οποία επικρίνεται με έντονο τρόπο για τη στάση της στις Βρυξέλλες και την υιοθέτηση του ψηφίσματος της Συνόδου της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

Η πιο επιθετική ......

Τρώνε τον Σαμαρά: Βουλγαράκης: Οι Νεοδημοκράτες και ο Καραμανλής εγγυώνται την ενότητα της ΝΔ

Ο Γιώργος Βουλγαράκης σχολίασε στο Twitter τα εσωκομματικά της ΝΔ, καθώς και τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης.
«Δύο παράγοντες μόνον μπορούν να εγγυηθούν τη ενότητα και την ομαλή εξέλιξη της ΝΔ -όποια κι αν είναι αυτή. Οι Νεοδημοκράτες και ο Καραμανλής.
Το συμφέρον της χώρας είναι να υπάρξει συμφωνία. Η ορολογία στην.......

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ: 27 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ


Η ΠΡΩΤΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Εντυπωσιακή διαφορά 27 μονάδων ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για την τηλεόραση του Alpha.
Η έρευνα επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης ότι .....

Υπέκυψε ο Αλβανός που πυροβόλησε την 32χρονη γυμνάστρια

Υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα του ο Αλβανός που απόψε το βραδύ πυροβόλησε την 32χρονη γυμνάστρια φίλη του, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή καθώς η σφαίρα τον είχε πλήξει άσχημα στο κεφάλι.

Σε πολύ κρίσιμη ....