Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ο Προκόπης Παυλόπουλος υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας [ Βιογραικό ]

Με μια τεράστια έκπληξη, και ανατρέποντας τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας θα είναι ο Προκόπης Παυλόπουλος, πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε .....

ΔΕΗ: Διακοπή ρεύματος στα Φιλιατρά αύριο Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου. Δείτε τις περιοχές

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 και από ώρα 09:30 έως 12:30 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί τις παρακάτω περιοχές:.....

ΑΝΤΩΝΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ!!!

Βιάζεται πολύ ο Σαμαράς, πάρα πολύ... Η μόνη του έγνοια είναι προφανώς να καταστραφεί η χώρα για να δικαιωθεί στα περί «αριστερής παρένθεσης». Πολύ κακό για έναν πατριώτη όπως ο Αντώνης...

Εχθές Δευτέρα 16/02/2015 και εν μέσω σκληρών διαπραγματεύσεων, ο αρχηγός της ΝΔ έκρινε σκόπιμο – αντί να πάρει τηλέφωνο τον Α. Τσίπρα – να συνομιλήσει με τον Βαγγέλη Βενιζέλο και τον Σταύρο Θεοδωράκη και να διαρρέουν στη συνέχεια τους προβληματισμούς τους ως δήθεν «φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις».
Ομολογουμένως θέλει πολύ θάρρος και ......

Παρελθόν η "Νέα Ελλάδα" Η ηγεσία της Ν.Δ. εγκαταλείπει τα σχέδια για αλλαγή ονόματος

Στο χρονοντούλαπο της κομματικής ιστορίας της φαίνεται να βάζει η Νέα Δημοκρατία την ονομασία «Νέα Ελλάδα», με... απόφαση, μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το SECRET, ένθετο της εφημερίδας Παραπολιτικά, ενός εκ των στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, του Μενέλαου Δασκαλάκη.

Ο λόγος για μια .....

Πρόσκληση σε χορό της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας


Πιέσεις στη ΔΕΗ για μείωση τιμολογίων

Συστηματική πίεση να μειώσει τα τιμολόγιά της προς τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις δέχεται η ΔΕΗ, η οποία έχει αρχίσει να εξετάζει το θέμα, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές. Πρόσφατα ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε ότι το κόστος παραγωγής της ΔΕΗ μπορεί να μειωθεί κατά 20%-40%, επικαλούμενος στοιχεία μελέτης της ΡΑΕ, και πρόσθεσε ότι ένα μέρος από τη μείωση αυτή μπορεί να περάσει στον τελικό καταναλωτή.

Εντονες πιέσεις .......

Φιλιατρά: Διακοπή νερού σήμερα το πρωί

Διακοπή νερού θα γίνει σήμερα το πρωί της Τρίτης 17 Φεβρουαρίου από τις 09:00 έως τις 14:00.

Η διακοπή θα .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 17ης Φεβρουαρίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα