Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Φιλιατρά: Ολοκληρώθηκε η κοπή επικίνδυνων πεύκων στο πάρκο της Βλαχέρνας

Ολοκληρώθηκε η κοπή των επικίνδυνων πεύκων στο Πάρκο της Βλαχέρνας.

Τα δέντρα αυτά ήταν επικίνδυνα για τις γειτονικές κατοικίες, το δίκτυο της ΔΕΗ αλλά και επικίνδυνα στο να πέσουν στο δρόμο και να προκαλέσουν τραυματισμούς σε περαστικούς.
Για την κοπή των .....

Ποιοι έχουν ασφάλιση με 50 ένσημα για το 2015

Με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων η Γενική Γραμματεία εξέδωσε την εγκύκλιο για την χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας και την θεώρηση βιβλιαρίου υγείας με 50 ένσημα.

Σύμφωνα με εγκύκλιο....

ΔΕΔΔΗΕ: Προσοχή στο πέταγμα των χαρταετών κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια

Προσοχή στο πέταγμα των χαρταετών συνιστά ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ενόψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.

Ο ΔΕΔΔΗΕ συμβουλεύει όσους θέλουν να τηρήσουν το έθιμο, να μην πετούν τον χαρταετό κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας για τους ίδιους και διακοπής της παροχής ρεύματος στη γύρω περιοχή.

Αν ο χαρταετός μπλεχτεί στα καλώδια, τότε δεν θα πρέπει να ........

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 17-2-2015 ]

Tα υποψήφια τραγούδια για τη Γιουροβίζιον 2015 [ VIDEO ]



Tην πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου θα αναδειχθεί η ελληνική συμμετοχή στον 60ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, μέσω του Ελληνικού Τελικού που διοργανώνουν η ΝΕΡΙΤ και το MadTV.

Στον Ελληνικό Τελικό, ο οποίος θα μεταδοθεί απευθείας ......

Αρωγός στο έργο του Κατσίβελα η Ομοσπονδία συλλόγων - συνδέσμων Τριφυλίας

Συναντήθηκα το απόγευμα της Δευτέρας 16 Φεβροιυαρίου στην Αθήνα ο Δήμαρχοες Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας με το προεδρείο της ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας.

Η συνάντηση έγινε με την πρωτοβουλία και την διοργάνωση, όπως κάθε χρόνο, της Ομοσπονδίας και είχε μεγάλη επιτυχία, αφού μέσα σε μία πραγματικά ζεστή .......

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: Πως καθηλώθηκε στην αναπηρική καρέκλα και η οικογένειά του

Ποιος επιτέλους είναι ο 71χρονος Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, που μας κουνάει επιδεικτικά το χέρι και έχει συνήθως μόνο κακά λόγια να πει για την Ελλάδα??
Από πού πηγάζει αυτή η σκληρότητα, η οποία κάνει μερικές φορές τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να φαντάζει αρνάκι μπροστά του??

Γεννημένος στις 18 ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 18ης Φεβρουαρίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα