Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

«ΧΑΟΣ» ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ [ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ]

Σε σίριαλ εξελίσσεται η ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για το αίτημα άρσης της ασυλίας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Α. Γεωργιάδη, με αλλεπάλληλες αντιπαραθέσεις της προέδρου Ζωής Κωνσταντοπούλου και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Το πρόβλημα που έχει .....

Η Ευρώπη “αδειάζει” την κυβέρνηση Σαμαρά, αποδεχόμενη “ανθρωπιστική κρίση” στην Ελλάδα

Καλές οι εντυπώσεις, η επικοινωνία και η μάχη στα social media γύρω από τη λίστα Βαρουφάκη, αλλά καλύτερο θα ήταν να πάμε στην ουσία.

Συμπέρασμα πρώτο: Η κυβέρνηση ξεπέρασε τον σκόπελο της “αριστερής παρένθεσης”, που θεωρητικά θα γινόταν πράξη την 28η Φεβρουαρίου, επειδή δεν θα κατάφερνε να έρθει σε συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους.
Με… κωλοτούμπα, ......

ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 20 ΕΥΡΩ (VIDEO)

Το νέο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ παρουσίασε σήμερα, Τρίτη 24 Φεβρουαρίου ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.
Η παρουσίαση του νέου χαρτονομίσματος έγινε στις εγκαταστάσεις της ΕΚΤ στη Φρανκφούρτη. Όπως .......

Εγκρίθηκε η επιστολή Βαρουφάκη από την τηλεδιάσκεψη του Eurogroup

Μετά από λιγότερο από μιας ώρας συνεδρίαση, η τηλεδιάσκεψη του Eurogroup ενέκρινε τη λίστα Βαρουφάκη, μια εξέλιξη που οριστικοποιεί τη συμφωνία που επετεύχθη την Παρασκευή στο Eurogroup που συνεδρίασε στις Βρυξέλλες.

Το καλό κλίμα ......

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ 25 ΚΑΙ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές προβλέπονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (25-02-2015) έως και τις βραδινές ώρες της Παρασκευής (27-02-2015).

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ):

Η Λίστα Βαρουφάκη στους ευρωπαίους εταίρους

Η Ελλάδα δεσμεύθηκε να μην ακυρώσει οποιαδήποτε εν εξελίξει ή ολοκληρωμένη ιδιωτικοποίηση και να διασφαλίσει ότι οι προσπάθειες για την αντιμετώπιση της "ανθρωπιστικής κρίσης" δεν θα έχουν δημοσιονομική επίπτωση, σύμφωνα με έγγραφο που περιέχει τα σχέδια μεταρρύθμισης και του οποίου έλαβε γνώση το πρακτορείο Reuters.

Η λίστα περιλαμβάνει .....

Τι θα ισχύσει με τις αποδείξεις στις φορολογικές δηλώσεις;

Την πιθανότητα η νέα κυβέρνηση να συνεχίσει το μέτρο για τις αποδείξεις και την δήλωση τους στις φορολογικές δηλώσεις, έκανε γνωστή η υφυπουργός Οικονομικών κ. Νάντια Βαλαβάνη, αναφέροντας όμως σε συνέντευξή της την Κυριακή πως δεν έχουν ληφθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις.

Η κ. Βαλαβάνη σε .....

Κυπαρισσία: Επιτυχημένα έληξε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Διάθλου

ΜΕ περισσότερες από 170 συμμετοχές ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΔΙΑΘΛΟΥ που πραγματοποιήθηκε στην παραλία της Κυπαρισσίας καθώς οι αγωνιστικές δράσεις ολοκληρώθηκαν πριν τα κάνει...μούσκεμα ο καιρός με αποτέλεσμα να κορυφώνεται το ενδιαφέρον όπως και οι μάχες για την πρωτιά.

Aπό το Ναυταθλητικό ....

Καταβολή συντάξεων Δημοσίου Μαρτίου 2015

Στις 26 Φεβρουαρίου θα δουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς οι συνταξιούχοι του Δημοσίου τις συντάξεις του μηνός Μαρτίου 2015 σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους Ειδικότερα με την Σύνταξη μηνός Μαρτίου 2015 (κατάθεση την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του μηνός Φεβρουαρίου 2015 26/2 ) θα πληρωθούν:......

Σχολιο Αναγνώστριας για την εορτή του Αγίου Χαραλάμπους

Διαβάζοντας τα προηγούμενα σχόλια 1 και 2

θέλω να σας μεταφέρω τι εγώ γνωρίζω για αυτό το θέμα.Η μητέρα μου με πλήρη διανοητική και σωματική υγεία έφυγε από την εφήμερη ζωή στην ηλικία των 93 ετών.

Στην κατοχή ήταν ....