Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Α' Τοπική Αποτελέσματα - Bαθμολογία 24ης Αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκαν πρίν λίγο οι αγώνες για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Τοπικής της ΕΠΣ Μεσσηνίας

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήεων του BEST TV Καλαμάτας [ 28-2-2015 ]

«Καλάθι» στο ΑΒ Βασιλόπουλος Φιλιατρών για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η παρέα φίλων του γκρουπ «Ουσιαστική Διαπραγμάτευση», που κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Καρναβάλι των Φούληδων και, ήδη, από εκείνη τη στιγμή έκανε γνωστό πού θα διαθέσει το χρηματικό έπαθλο που πήρε (στο «Χαμόγελο του Παιδιού»), προχωρά σε μία ακόμα .......

Αλλάζει εκ βάθρων ο «Καλλικράτης»

Τη δημιουργία ενός νέου πλαισίου που θα αντικαθιστά τον «Καλλικράτη» προανήγγειλαν κατά τη διάρκεια συνάντησής τους με τους δημοσιογράφους ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Κώστας Πουλάκης.
«Μιλάμε για ένα .....

Σαμαράς: Πρέπει να ντρέπεται ο Τσίπρας. Ηχηρό χαστούκι - απάντηση από το Μαξίμου

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του πως «αν νομίζει ότι βρίζοντας εμένα και βρίζοντας και τους εταίρους μας, μπορεί να γίνει Ευρωπαίος πολιτικός, είναι βαθιά νυχτωμένος».

Επίσης υποστήριξε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πως «η «γέφυρα» που ετοιμάζει είναι για το επόμενο μνημόνιο στο οποίο μας οδηγεί».
Αναλυτικά η δήλωση του κου Σαμαρά:

Τηλεπαράθυρα ή καρέκλες… εργασίας;

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

(Ομολογώ ότι με βρήκε απόλυτα ΣΥΜΦΩΝΟ η προτροπή του Πρωθυπουργού μας κ Αλέξη Τσίπρα στα μέλη του Υπουργικού του Συμβουλίου χτες Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου για «λιγότερα συνθήματα και πιο πολύ δουλειά» ή, το είπε και αυτό, για «λιγότερο χρόνο στα ραδιο - τηλεπαράθυρα και πιο πολύ χρόνο στις καρέκλες…εργασίας!» Έχω γράψει σχετικά στα ελληνικά και διεθνή blogs 20 Σεπτεμβρίου 2010 και είχε αναδημοσιευθεί στις 20 Οκτωβρίου 2011…)

…..Η τηλεόραση, στην εποχή μας, λειτουργώντας με πλήρη γνώση και .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 1ης Μαρτίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα