Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Συναυλία της Φιλαρμονικής Φιλιατρών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ, την Κυριακή 8/3/2015 στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.

«ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ»

Μια πολύχρονη και .....

Γραφείο ΟΑΕΔ στα Φιλιατρά ζητεί ο Δήμος Τριφυλίας

Τη δημιουργία και λειτουργία γραφείου ανταποκριτή ΟΑΕΔ στα Φιλιατρά ζητεί ο Δήμος Τριφυλίας με πρόσφατη ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών.

Στην σχετική απόφαση .....

Εκτός του ποινικού κώδικα η μη πληρωμή διοδίων

Την πρόθεση να προχωρήσει στην κατάργηση των ρυθμίσεων Ρέππα και Βορίδη, με τις οποίες μετετράπη σε παράβαση του ΚΟΚ η μη καταβολή διοδίων και σε ποινικό αδίκημα η κατάληψη σταθμού διοδίων, εξέφρασε χθες η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού. Παράλληλα, διακήρυξε.....

ΕΜΥ: Βροχερός ο καιρός μέχρι και την Πέμπτη 12 Μαρτίου

Βροχερός θα είναι ο καιρός και όλη την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ μέχρι την επόμενη Πέμπτη Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και νότια κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.

Χιονοπτώσεις στα .......

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Πέμπτη 12 Μαρτίου και ώρα 19:00 το Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

Την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: ....

Ανακοίνωση για τα σκουπίδια στην Τριφυλία από τον Σαράντο Κουκούμη

«Εν κρυπτώ και παραβύστω» φαίνεται ότι προχωρά η δημοτική αρχή την ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής των σκουπιδιών, υλοποιώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, απέναντι στα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών, φορτώνοντας ταυτόχρονα πρόσθετα οικονομικά βάρη στις πλάτες των ήδη χειμαζόμενων λαϊκών στρωμάτων του δήμου Τριφυλίας.

Αυτό, αν συνδυαστεί με την ......

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Σεξουαλική κακοποίηση/παρενόχληση είναι κάθε είδους προσβολή (λεκτική, οπτική, σωματική) της γενετικής αξιοπρέπειας. Θύματα της είναι ανήλικα και ενήλικα άτομα. Το αποτέλεσμα της προκαλεί πόνο, φόβο, ντροπή, ενοχές και γενικότερα ψυχολογικά τραύματα, ενώ δύσκολα γίνεται γνωστή από το άτομο που την έχει υποστεί.

Αίτιοι τέτοιων .....

Μηνυμα από την Ανγτωνία Μπούζα για την ημέρα της γυναίκας

Συνηθως την 8η Μαρτίου καθιερωμένη ως παγκόσμια ημερα της γυναίκας, κανουμε μια ιστορική αναδρομή στους αγωνες των γυναικών ιδίως τον 19ο αιωνα της εποχής της βιομηχανικής ανάπτυξης και της δύσκολης κι ανταγωνιστικής διαμόρφωσης των εργασιακών σχέσεων, μεταξυ των δυο φύλων.
Απο τοτε μεχρι .......

Καψούρα με την καρέκλα του Πεοέδρου ο Σαμαράς: Δεν παραιτούμαι. Θα κερδίσω τον Τσίπρα στις επόμενες εκλογές. Ξεχάστε το Συνέδριο

Την απόφασή του να μην παραιτηθεί από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, παρά τη βαριά ήττα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, επανέλαβε ο Αντώνης Σαμαράς ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Σύμφωνα με τις ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 6ης Μαρτίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα