Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Φιλιατρά: Αγανάκτηση και κίνδυνος για τη δημόσια υγεία στην δεξαμενή (φωτογραφίες)

Οργή, αγανάκτηση και έντονη ανησυχία επικρατεί στα Φιλιατρά εξαιτίας της άθλιας κατάστασης της δεξαμενής ύδρευσης της πόλης. Κάτοικοι διαμαρτύρονται έντονα για το «χάλι» στη δεξαμενή που, όχι μόνο δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν από τους αρμοδίους, αλλά εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία και υγιεινή.
Οι εικόνες «μιλάνε» .....

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κυρήχθηκε ο Δήμος Οιχαλίας

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννη Πανούση κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Οιχαλίας, ο οποίος επλήγη από τις έντονες βροχοπτώσεις της Παρασκευής 6 και του Σαββάτου 7 Μαρτίου 2015.

Η κήρυξη ισχύει .....

Την παραίτησή του έθεσε στη διάθεση του Υπουργού Υγείας ο Γιώργος Μπέζος

Την παραίτηση του από την θέση του Διοικητή του γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας υπέβαλε σήμεα στον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή ο Γιώγος Μπέζος.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας σε μια λιτή του ανακοίνωση, γνωστοποίησε ότι θέτει την παραίτηση του στην διάθεση του υπουργού Υγείας.

Η Λιτή ανακοίνωση του Γιώργου Μπέζου έχεις ως εξής:.....

Πως θα καταπολεμήσετε την μούχλα από το σπίτι σας. [ Video ]

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου, κοινά γνωστό σαν οξυζενέ, είναι ανόργανη χημική ένωση που περιέχει υδρογόνο και οξυγόνο, με χημικό τύπο Η2Ο2.

Είναι το απλούστερο υπεροξείδιο, δηλαδή χημική ένωση που περιέχει δεσμό O-O, αποκαλούμενο και με......

ΥΠΕΣ: Έρχεται νέο σύστημα επιλογής προϊσταμένων στη Δημόσια Διοίκηση

Το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με τις επερχόμενες νομοθετικές του πρωτοβουλίες, θα δημιουργήσει το απαραίτητο θεσμικό πλαίσιο, έτσι ώστε οι οργανισμοί των υπουργείων να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της Δημόσιας Διοίκησης και της κοινωνίας, αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Σύμφωνα με το έγγραφο που διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση του.....

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέες οδηγίες για την ενιαία ενίσχυση 2015

Νέες οδηγίες για την αίτηση ΟΣΔΕ και την ενιαία ενίσχυση 2015 δίνει με ανακοίνωση του ο ΟΠΕΚΕΠΕ όπου γίνονται γνωστές σχετικά με την επιλογή των γεωργών του Πιστοποιημένου φορέα που γίνονται αποδεκτές οι αιτήσεις Συγκεκριμένα αναφορικά με τη διαδικασία υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης για το έτος 2015 αλλά και τον υπολογισμό των νέων δικαιωμάτων 2015-2020, γνωστοποιούνται τα κάτωθι:

Γεωργοί που θα υποβάλλουν .....

Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων: Εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

Η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων θα πραγματοποιήσει εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 και ώρα 7.30 μ.μ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ομιλία από τον ......

Ν. Κοτζιάς σε γερμανικά ΜΜΕ: Η Γερμανία έχει κερδίσει περί τα 80 δισ. ευρώ από την ελληνική κρίση

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα γερμανικά τηλεοπτικά δίκτυα ARD και ZDF, στη Ρίγα της Λετονίας.

Ο κ. Κοτζιάς καλούμενος να σχολιάσει τις αναφορές ΜΜΕ της Γερμανίας για .....

Η κυβέρνηση βγάζει τα… κάγκελα και από τις παρελάσεις

Χωρίς κιγκλιδώματα και χωρίς υπερυψωμένη εξέδρα για τους επισήμους, θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε συνάντησή του με στρατιωτικούς συντάκτες.

Επίσης όπως ανακοίνωσε .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 10ης Μαρτίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα