Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Φαρμακοποιοί: Να καταργηθούν οι μνημονιακοί νόμοι για τα φαρμακεία

Εσωτερικά και εξωτερικά συμφέροντα επέβαλαν τις αλλαγές στον φαρμακευτικό κλάδο και τις κάλυπταν με τον μανδύα της τρόικας, της οποίας ποτέ δεν ήταν επιταγές, αλλά πρωτοβουλία των ελληνικών Αρχών, όπως κατήγγειλε σήμερα ο πρόεδρος του Πανελληνίου .....

Καλαμάτα: Επιθεωρητές Περιβάλλοντος για τους ρύπους από τα πυρηνελαιουργεία

Επιθεωρητές περιβάλλοντος καλεί ο δήμος Καλαμάτας, για τον έλεγχο των ρύπων που εκπέμπουν με την λειτουργία τους τα πυρηνελαιουργεία που βρίσκονται μεταξύ Καλαμάτας και Μεσσήνης, αλλά και στη βιομηχανική περιοχή Μελιγαλά, με έγγραφο του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα στην Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει....

«Έβρεξε» πρόστιμα και κλήσεις από την τροχαία στην πλατεία των Γαργαλιάνων

Μοίρασε «ραβασάκια» η Τροχαία Κυπαρισσίας στο κυνήγι για την παράνομη στάθμευση!

«Έφοδο» στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης όργανα της τροχαίας μοιράζοντας «ροζ ραβασάκια» και πρόστιμα στο κυνήγι της παράνομης στάθμευσης.
Δεκάδες οδηγοί που .....

Λοταρία οι αποδείξεις που θα μετράνε για το «έπαθλο» των 10.000 ευρώ

Συγκεκριμένες αποδείξεις και όχι όλες θα συμμετέχουν στην επικείμενη "λοταρία" που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών και θα επιβραβεύει τους συνεπείς φορολογούμενους με χρηματικό έπαθλο εως και 10.000 ευρώ

Σύμφωνα με το "Έθνος", .....

Δέσμευση περιουσίας Σαμαρά – Βενιζέλου για τα δάνεια ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Για πρόκληση έναντι του λαού σε περίοδο κρίσης κάνουν λόγο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση που καταθέτουν στη Βουλή για τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου κατέθεσαν ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τους .......

ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΟΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑ

Για πρώτη ίσως φορά στην ιστορία της Ευρωζώνης οι Γερμανοί αισθάνονται πιεσμένοι και οι κινήσεις στις οποίες προβαίνουν καταδεικνύουν πανικό και έλλειψη ψυχραιμίας.

Οι εμμονές του Βολφγκανγκ Σόιμπλε εναντίον του Βαρουφάκη και του.......

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ, ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Όσο αυτός ο μανιακός Γερμανός, που θυμίζει ταγματάρχη των Ναζί, ο Σόιμπλε, βρίζει την Ελλάδα και προσπαθεί να τσαλακώσει την ελληνική κυβέρνηση, μας βεβαιώνει ότι πάμε καλά, ότι επιτέλους είμαστε όρθιοι, ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε καλό δρόμο.

Όσο, παλιά, έσταζε ........

Ολική έκλειψη ηλίου: Πότε θα γίνει και πόσο ορατή θα είναι από την Ελλάδα

Μερικώς ορατή από τη χώρα μας θα είναι η ολική έκλειψη Ηλίου που θα σημειωθεί στις 20 Μαρτίου, οπότε η Σελήνη θα σκεπάσει εντελώς τον Ήλιο.

Η έκλειψη της 20ής Μαρτίου θα γίνει ορατή ως ολική σε μια ......

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ-ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
Σύμφωνα με την ΕΜΥ πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην κεντρική και νότια χώρα από το πρωί της Παρασκευής (13-03-2015) και από τα νοτιοδυτικά, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά:

Πιο αναλυτικά για αύριο, Παρασκευή (13-03-2015) βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν:........

Τραγωδία στο Βύρωνα: Ανδρας έπεσε στο κενό με μωρό στην αγκαλιά. Νεκρό το βρέφος

Τραγωδία εκτυλίχθηκε πριν από λίγη ώρα στον Βύρωνα, όταν 20χρονος άνδρας έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου πολυκατοικίας έχοντας στην αγκαλιά του ένα κοριτσάκι 4-5 μηνών.

Το βρέφος είναι νεκρό, ενώ .....

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ

Το διαζύγιο είναι μία δύσκολη κατάσταση, την οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά. Οι αντιδράσεις των παιδιών ποικίλλουν ανάλογα την ηλικία και το στάδιο ανάπτυξης τους. Ειδικότερα, στη νηπιακή και παιδική ηλικία, οι αντιδράσεις διαφέρουν σε σχέση με την εφηβεία.
Στην πρώτη ηλικιακή ομάδα .....

Με επιτυχία ο πρώτος αγώνας Στίβου στην Καλαμάτα. 22 Μαρτίου 2015 ο 2ος αγώνας ανώμαλου δρόμου στα Φιλιατρά

Χωρίς τίτλο
Με επιτυχία ξεκίνησαν και φέτος οι αγωνιστικές δραστηριότητες για το τμήμα στίβου του Α.Σ.Τριφυλίας.

Ο πρώτος αγώνας δόθηκε στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα, στην ημερίδα που διοργάνωσε η Ολυμπιάδα Καλαμάτας στις 07 Φεβρουαρίου 2015. Ο σύλλογος συμμετείχε με 48 αθλητές τα ονόματα των οποίων είναι:.....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 11-3-2015 ]

Η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! (φωτογραφίες)

«Το θαυμαστό ταξίδι της κλασικής μουσικής», μια πολύχρονη και πολύχρωμη διαδρομή ανά τους αιώνες, παρακολούθησαν την Κυριακή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μέλη της Φιλαρμονικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών!

Η Εθνική Συμφωνική ......

Τοπικό Συμβούλιο Φιλιατρών: Αποφάσισαν κλαδεμα δέντρων στην πλατεία και καλωπισμό περιβάλλοντος χώρου νέας Δεξαμενής. [ Video ]

UPDATE
Λόγω τεχνικού προβλήματος, το Video επαναφορτώθηκε και τώρα είναι διαθέσιμο.

Το θέμα με την εναπόθεση μπαζών κοντά στην Δεξαμενή Φιλιατρών ήταν αυτό που κατέλαβε την περισσότερη ώρα συζήτησης στο χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών στο Δημοτικό κατάστημα της πόλης.
Στα υπόλοιπα θέματα .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 12ης Μαρτίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα