Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Κατσίβελας: Παντριφυλιακή απο φέτος η Γιορτή των λαμπαδοφοριών στο Σιδηρόκαστρο


Συνέντευξη τύπου για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στο Σιδηρόκαστρο παραχώρησε σήμερα τοπ Μεσημέρι ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας μαζί με τον Πρόεδρο Σιδηροκάστρου κ. Αναστάσιο Κιακάκη, την πρόεδρο Συνδέσμου Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας κ. Λιακάκη Μαρία, και τον πρόεδρο της Κοινοφελούς επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας κ. Γιάννη Κατσούλα για το έθιμο που γίνεται στο Σιδηρόκαστρο με τις Λαμπαδηφορίες.

Στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος έκανε λόγο για στρατηγική του .....

Σύριοι μετανάστες αντί για το λιμάνι της Πάτρας…βρέθηκαν στην Τριφυλία

35 Σύριοι μετανάστες, γυναίκες, άνδρες και παιδιά, βρέθηκαν χθές το πρωί να περιπλανιούνται στην Εθνική οδό Κυπαρισσίας-Φιλιατρών λίγο πριν τα Φιλιατρά. Μάλιστα, διερχόμενος οδηγός, λίγο μετά τις 6.30 το πρωί της Πέμπτης, ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές.

Τελικά, όμως, μετά ......

Απάντηση Ζαχαρία Κανελλόπουλου για τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κυπαρισσίας

Δήλωση-Απάντηση

Του κ. Ζαχαρία Κανελλόπουλου
Προέδρου
του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Κατ’ αρχάς είμαι .....

Συγχαρητήρια επιστολή Κατσίβελα στον Προκόπη Παυλόπουλο

Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε,

Επί τη αναλήψει των καθηκόντων Σας, θέλω να Σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα και να μεταφέρω τις θερμότερες και ειλικρινέστερες ευχές των πολιτών του Δήμου Τριφυλίας και εμού προσωπικώς να επιτύχετε στο δύσκολο έργο Σας.

Ηγείσθε ενός πολύ μεγάλου Έθνους και αναλαμβάνετε τις τύχες του στην πλέον κρίσιμη περίοδο της Ιστορίας της Πατρίδας μας.
Είμαστε βέβαιοι ότι, .....

Δήμος Τριφυλίας: Προκύρυξη 10 θεσεων εργατών καθαριότητας για 4 μήνες

Στην πρόσληψη 10 εργατών καθαριότητας κατηγορίας ΥΕ προχωρά ο Δήμος Τριυλίας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της ......