Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Φιλιατρά: Τίμησαν με κατάθεση στεφάνων τους ήρωες του 1821 [ VIDEO ]

Παραμονή της εθνικής επετείου της επανάστασης του 1821 σήμερα και σύσσωμος ο μαθητικός κόσμος των Φιλιατρών πραγματοποίησε το πρωί στην κεντρική πλατεία Καποδίστρια, κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων, αποτίνοντας φόρο τιμής και μνήμης στους αγωνιστές του ’21.

Ύστερα από τις επετειακές δράσεις στα σχολεία τους, οι μαθητές και ......

Απόφαση ντροπή του Ειδικού Δικαστηρίου. Ένοχος σε βαθμό ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΟΣ (!!!!!!) ο Παπακωνσταντίνου για την παραποίηση της λίστας Λαγκάρντ.

Απόφαση - ντροπή από το Ειδικό Δικαστήριο: Έκρινε ένοχο σε βαθμό πλημμελήματος (!) για νόθευση εγγράφου τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου για τους χειρισμούς τους στη υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και τον κήρυξε αθώο για το αδίκημα της απόπειρας απιστίας (κακούργημα)!

«Ήρθε η στιγμή της αλήθειας», είπε ο πρόεδρος, Νικόλαος Πάσσος πριν ........

Απάντηση Μαντά στον Θανάση Πετράκο: Το ενδιαφέρον του Προέδρου μας για τα μεγάλα έργα υποδομών που αφορούν τη Μεσσηνία, έχει καταγραφεί και αποτυπωθεί στο μεσσηνιακό λαό

Καλωσορίζουμε τον κ. Πετράκο στη γνωστή λαϊκιστική του τακτική. Απαντώντας στις προκλητικές δηλώσεις του, για τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, έχουμε να του πούμε τα εξής:

Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών: Τραγική η κατάσταση στη πόλη με την ελλειπή αστυνόμευση

Με αφορμή το τελευταίο περιστατικό βίας που έγινε την Παρασκευή , 20-3-2015 (το οποίο διήρκησε από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 1 μετά τα μεσάνυκτα!), στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών μεταξύ κάποιων μεταναστών, συμπολιτών μας και της Αστυνομίας ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών δεν μπορεί πλέον να σιωπά και να περιμένει!

Η κατάσταση στην πόλη μας είναι τραγική!
Το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης των.....

Ευχαριστήριο Σύνδεσμου Σιδηροκαστριτών για την διοργάνωση των Λαμπαδοφοριών

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ, με την πρωτοβουλία και τον ιστορικό σχεδιασμό του οποίου αναβιώθηκε το έθιμο των λαμπαδηφοριών στο Σιδηρόκαστρο για πρώτη φορά το 2010, με τη σύμπραξη του τότε προέδρου της Κοινότητας Σιδηροκάστρου κ. Παναγιώτη Μητρόπουλου, ο οποίος καθιέρωσε από τότε τη διεξαγωγή του .....

Σφαλιάρα Πετράκου σε Σαμαρά: "Και η δημαγωγία έχει όρια"

Απάντηση στις δηλώσεις Σαμαρά περί εγκατάλειψης του έργου του περιφεειακού της Καλαμάτας έδωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπροσώπος του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτής Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος.
Ο κ. Πετράκος σχολιάζοντας με αιχμηρό τρόπο την δήλωση του Αρχηγού της ΝΔ για τον περιφερειακό της Καλαμάτας τον κατηγόρησε για ασθενή μνήμη λέγοντας ότι σταμάτησε όταν ηταν οίδιος πρωωθυπουργός.
Αναλυτικά η δήλωση Πετράκου αναφέρει:.....

Ο Δήμος Τριφυλίας συμμετέχει στην ώρα της γής

Ο Δήμος Τριφυλίας σβήνει τα φώτα την 28η Μαρτίου 2015, ημέρα Σάββατο και από ώρα 20.30 έως 21.30, συμμετέχοντας στην παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης των πολιτών για τη βελτίωση της καθημερινότητας μέσα από την προστασία του περιβάλλοντος και τις συμμετοχικές δράσεις.
Καλούμε και τους .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 24ης Μαρτίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα