Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Φιλιατρά: Σύσκεψη Δημοτικών συμβούλων και φορέων της πόλης για τα σκουπίδια της Τριφυλίας [ Ηχητικές Δηλώσεις ]

Σύσκεψη στο Δημοτικό κατάστημα των Φιλιατρών πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα ανάμεσα σε δημοτικού συμβούλους των Φιλιατρών, πρώην Δημάρχων και φορέων της πόλης με αντικείμενο συζήτησης την διαχείριση των σκουπιδιών της Τριφυλίας στις δυο λατομικές ζώνες Φιλιατρών και ......

ΑΒ Βασιλόπουλος. Προσφορές από 02 Απριλίου έως 15 Απριλίου 2015





ΑΒ FOOD MARKET ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Π.Γ. Αλεξανδρόπουλος Μ.Ε.Π.Ε.
1ο Χιλιόμετρο Εθνικής οδού Φιλιατρών - Κυπαρισσίας
Τηλ: 2761 0 33835

Δείτε παρακάτω το φυλλάδιο προσφορών .........

Ανακοίνωση απο τον Μύλο στον Αγρίλη

Ενημερώνουμε τους φίλους μας ότι ακυρώνουμε το προγραμματισμενο live του Σαββάτου 4/4 με τον Λευτέρη Βαζαιο λογο του αδικου χαμου του φίλου μας.τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μπάμπη για τον ......

Ευχαριστήριο απο την Τοπική Κοινότητα Χριστιανουπόλεως

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χριστιανούπολης Τριφυλίας, κος Χαράλαμπος Αλεξόπουλος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, κος Κωνσταντίνος Λαμπίρης ευχαριστούν θερμά, το Δήμαρχο Τριφυλίας Κο Παναγιώτη Κατσίβελα, τη Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Κυπαρισσίας Κα Σταματία Αλεξοπούλου, τον Υποδιοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδος .....

ΤΕΛΟΣ το 5ευρω στα νοσοκομεία.

Δημοσιεύτηκε την Τετάρτη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και ισχύει ήδη η κατάργηση του εισιτηρίου των πέντε ευρώ στα νοσοκομεία.

Υλοποιείται έτσι και επισήμως η προαναγγελθείσα εξαγγελία της κυβέρνησης, με την υπογραφή των αναπληρωτών υπουργών Οικονομικών κ. Δημήτρη Μάρδα, Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού και του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη.
Αναλυτικά η απόφαση, όπως δημοσιεύθηκε:........

ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ??

ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ... ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!


Οι εν απογνώσει αντιδράσεις των τέως συγκυβερνώντων, του Αντ. Σαμαρά και του Ε. Βενιζέλου, συνεπικουρούμενων από διάφορα γνωστά, αμαρτωλά, εκδοτικά .......

Απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο η Βίκυ Σταμάτη

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό της.

Σε τρεις βάρδιες,.....

Αγρίλης Φιλιατρών: Νεκρός 48χρονος μετά από σύγκρουση που είχαν μηχανάκι με ποδήλατο

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες τα μεσάνυκτα ο 48χρονος δικυκλιστής από τα Φιλιατρά Χαράλαμπος Τσαφαράς μετά από σύγκρουση που είχε το μηχανάκι που οδηγούσε με ποδήλατο στον παραλιακό δρόμο του Αγρίλη Φιλιατρών.

Συγκεκριμένα,.....

ΑΣΥΛΙΑ ΤΕΛΟΣ... ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

Ακάθεκτη προχωρά η ελληνική κυβέρνηση στην τήρηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων για την αδειοδότηση των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών της χώρας, ενώ δεν κάνει ούτε βήμα πίσω, στην είσπραξη του 20% φόρου επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων.

Η απόφαση της .....

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ «ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ» ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

Μια άκρως ενδιαφέρουσα λίστα με τα ποσά που κερδίζουν ετησίως οι ηγέτες, πρόεδροι και πρωθυπουργοί όλης της Ευρώπης συνέταξε το ολλανδικό data blog «Sargasso», με σκοπό να αναδείξει τη μεγάλη διαφορά της κορυφής από τον τελευταίο.

Η συγκεκριμένη λίστα .....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [1-4-2015 ]

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 2ας Απριλίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα