Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών. Ολοι μαζί μπορούμε

Με αφορμή το τελευταίο περιστατικό βίας που έγινε την Παρασκευή , 20-3-2015 Την Δευτέρα 10 Μαϊου 2015 και ώρες από 10:00πμ έως 12:00μμ θα γίνει ο ΕΡΑΝΟΣ ΑΓΑΠΗΣ για την συμπολίτισσά μας Κα Ιωάννα Ντούνου.
Μέλη του Συλλόγου θα περάσουν από όλα τα καταστήματα για να εισπράξουν το ......

Μήνυμα αλληλεγγύης και ενότητας από τον ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Η κα Ιωάννα Ντούνου, 47 χρόνων, η οποία πάσχει από αυτόματη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία και χρήζει άμεσης εξειδικευμένης θεραπείας, είναι από τα Φιλιατρά, αλλά κέρδισε την αγάπη όλου του Δήμου.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ......

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου [Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη] και ειδικότερα εντός της σήραγγας Ραψομάτη

Στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, από την Χ/θ 182,900 έως την χ/θ 185,600 (σήραγγα Ραψομάτη - κατεύθυνση προς Καλαμάτα), λόγω εκτέλεσης εργασιών ετήσιας τακτικής συντήρησης, με στόχο την ομαλή κυκλοφορία οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, ..........

Μίλτος Χρυσομάλλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ Επαναφέρει τους παιδεραστές στα σχολεία !!!

Νέα ήθη από τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Άλλαξαν τον νόμο για την άμεση απομάκρυνση των εμπλεκομένων σε παιδεραστία εκπαιδευτικών στα σχολεία.
Με τον προχθεσινό Νόμο Κατρούγκαλου και το άρθρο 3, επανέρχονται οι παιδεραστές στις τάξεις των σχολείων, ωσότου ασκηθεί ποινική δίωξη.

Προφανώς οι παιδεραστές......