Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Τρίτη 19 ΜαΊου και ώρα 19:00 το Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

Την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: ....

Αγγελία: Αναζητεiται σπίτι για Ενοικίαση στα Φιλιατρά

Ζευγάρι πρόκειται τον επόμενο μήνα να εγκατασταθεί στα Φιλιατρά και αναζητά οικία στα Φιλιατρά προς ενοικίαση.

Τηλ .επικοινωνίας 

693 24 30 008

Δήμος Τριφυλίας: Δημιουργία Μητρώου Εθελοντών

Ο εθελοντισμός είναι ένα θέμα που μας αγγίζει όλους, ανεξαρτήτως κοινωνικο-οικονομικής τάξης και επαγγελματικής ιδιότητας. Συνιστά μια εξαιρετικά επιμορφωτική λειτουργία που ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη, ενισχύει την ενεργό συμμετοχή και τη συνύπαρξη, προσδίδοντας νέο περιεχόμενο στη ζωή μας .

ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ τη συμμετοχή και ....

18 Μαίου: Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2015

Στις 18 Μαΐου εορτάζεται κάθε χρόνο η Διεθνής Ημέρα Μουσείων με σκοπό να γίνουν τα μουσεία φορείς πολιτιστικών ανταλλαγών μέσω ποικίλων δράσεων και εκδηλώσεων που στοχεύουν παράλληλα στην προβολή του έργου τους και στην προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Το θέμα που επέλεξε το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM) για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2015 είναι: «Μουσεία για μια βιώσιμη κοινωνία», επιθυμώντας να επισημάνει τις δυνατότητες που έχουν τα μουσεία να προτείνουν και να προβάλουν πρότυπα για μια κοινωνία λιγότερο καταναλωτική, πιο ανοικτή σε συνεργασίες, με σεβασμό στο φυσικό και αστικό περιβάλλον, μια κοινωνία με προοπτικές.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας ......

Φιλιατρά: Με ταχύτητες 4G τρέχουν απο χθές οι συνδρομητές Cosmote

Με αναβαθμισμένες ταχύτητες 4G σερφάρουν από χθές στο internet στο κινητό, το tablet και το Laptop οι συνδρομητές του δικτύου της Cosmote καθώς η εταιρία αναβάθμισε τα συστήματα της στην περιοχή μας με ακόμα πιο γρήγορο internet.
Σε ένα πρόχειρο speed test που κάναμε σήμερα το μεσημέρι είδαμε ταχύτητα της τάξης των 66,42 Μbps/sec επιβεβαιώνοντας ότι η ....

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡ¨ΟΓΡΑΜΜΑ ......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 14-5-2015 ]

Μηνυμα του Δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα προς τους μαθητές για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Αγαπητές μαθήτριες,
αγαπητοί μαθητές,

με την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων εύχομαι σε όλες κι όλους σας, ολόθερμα, καλή επιτυχία. Να προσέλθετε στις εξετάσεις με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, για να κεφαλαιοποιήσετε τον προσωπικό σας κόπο, την αγωνία σας, τις θυσίες των γονιών σας, την προσπάθεια των εκπαιδευτικών σας και να αποδώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας.

Η συμμετοχή σας σε αυτές τις ........

Κέντρο Δήμητρα Κυπαρισσίας: Αιτήσεις Ελαιοπαραγωγών για συμμετοχή σε πρόγραμμα κατάρτησης στην Ιταλία.

Έως τις 20/5/2015 ημέρα Τετάρτη είναι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας στην Ιταλία. Στη συγκεκριμένη δράση θα συμμετάσχουν 15 ελαιοπαραγωγοί από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Πεσκάρα της Ιταλίας μέσω του προγράμματος Erasmus + προκειμένου να συμμετέχουν σε πρόγραμμα κατάρτισης με θέμα «όταν η παραδοσιακή Ελαιοκαλλιέργεια συναντά της σύγχρονη επιχειρηματικότητα».

Η κατάρτιση θα διαρκέσει ......

Άνοιξε το TAXIS NET για τις φορολογικές δηώσεις 2015

Διαθέσιμη στους φορολογούμενους είναι πλέον η ηλεκτρονική εφαρμογή στο Taxisnet για την υποβολή των φορολογηκων δηλωσεων, η οποία άνοιξε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Aνοιξε, αργά χθες το βράδυ, η ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 15ης Μαΐου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα