Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

1o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: «ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ».

Το 1ο Νηπιαγωγελίο Φιλιατρών αποχαιρετά το σχολικό έτος που τελειώνει, την Τετάρτη 10/6/2015, στις 7:30 το βράδυ, στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο, με μια εκδήλωση που έχει τίτλο «ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ».

Θα χαρούμε πολύ να είστε ανάμεσα στους φίλους που θα την παρακολουθήσουν.

.

Με επιτυχία η καλοκαιρινή γιορτή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με μια μια συγκινητική και συνάμα εντυπωσιακή γιορτή έκλεισε η σχολική χρονιά για το Ειδικό Σχολείο Φιλιατρών χθες το απόγευμα, Κυριακή 7 Ιουνίου.

Στη γιορτή ......

Στις πρώτες 20 θέσεις της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ επανεκλέχτηκε η Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου και 2η στις γυναίκες

Η Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου επανεκλέχτηκε μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της Κυριακής 7 Ιουνίου στο πλαίσιο του 10ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη.

Σημειώνεται ότι η ......

Η ΝΕΡΙΤ έγινε και πάλι… ΕΡΤ

Τέλος στο «ΝΕΡΙΤ» από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Το πρωί της Δευτέρας εργαζόμενοι κατέβασαν το «Ν» και το «Ι» από την επιγραφή και το «ΕΡΤ» είναι και πάλι στην κορυφή του κτίριου.

Εν τω μεταξύ, τις .......

Οι Έλληνες… αποφεύγουν να υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις

Ο ένας στους 10 φορολογούμενους έχει υποβάλει, μέχρι σήμερα, τη φορολογική του δήλωση ενώ η κανονική προθεσμία λήγει στο τέλος Ιουνίου.

Μέχρι και την προηγούμενη Παρασκευή είχαν υποβληθεί 542.193 φορολογικές δηλώσεις σε σύνολο περίπου ........

Πόσες αποδείξεις πρέπει να συγκεντρώσετε – Ποιους αφορούν οι φοροαπαλλαγές – Ποιες δαπάνες έχουν 10% έκπτωση φόρου

Για όλους τους φορολογούμενους και όχι μόνο για τους μισθωτούς και συνταξιούχους εφαρμόζονται φέτος οι φοροαπαλλαγές για τις ιατρικές δαπάνες, τα νοσήλια, τα φάρμακα και τις δωρεές ενώ έχει μειωθεί η αξία των αποδείξεων για τους μισθωτούς και συνταξιούχους.

Όπως αντιμέτωποι ......

Νέα δημοσκόπηση: Στο 23,6% η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στην πρόθεση ψήφου

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας "Παραπολιτικά" που κυκλοφόρησε το Σάββατο 6 Ιουνίου, καταγράφει διαφορά 23,6 ποσοστιαίων μονάδων στις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου:........

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 08 Ιουνίου έως και 14 Ιουνίου 2015 εφημερεύει το φαρμακείο:

Χριστίνα Μπίμπα

Tηλ: 2761 0 32 651

Κιν. 697 71 33 964

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας μaε κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.

Φιλιατρά: Πραγματοποιήθηκε Σπηλαιολογική εξερεύνηση 6 και 7 Ιουνίου 2015

Μια πολύ ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα δράση πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο που πέρασε από τον Όμιλο Δράσεων και Πολιτσμού.. Καλεσμένοι τους ήταν μέλη του ΣΠηλαιολογικού ΕΛληνικού Εξερευνητικού Ομίλου ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο.(www.speleo.gr).

Προσπαθήσαμε να .....