Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΣΥΜΦΩΝΙΑ: Αυτά είναι τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ της ελληνικής ΠΡΟΤΑΣΗΣ!

Στη δημοσιότητα, μέσω non paper, έδωσε η κυβέρνηση την πρόταση των 17 σημείων που απέστειλε στους θεσμούς (σ.σ. την βλέπουν θετικά) και κατέθεσε στη Βουλή. Παράλληλα την κατέθεσε στη Βουλή  στα αγγλλικά με πρώτο υπογράφοντα τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ......

Ντίνα Νικολάκου για Θανάση Πετράκο «Να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα»

Τη δήλωση του Βουλευτή Μεσσηνίας και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Σύριζα κ. Θανάση Πετράκου σχολίασε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων:

«Τις πραγματικές του .....

Το κείμενο της Αριστερής Πλατφόρμας για επιστροφή στη δραχμή!

Τρεις βουλευτές και δύο μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ υπογράφουν ένα κείμενο που κάνει λόγο για έξοδο στο ευρώ και επιστροφή στη δραχμή.

Συγκεκριμένα οι Στάθης Λεουτσάκος, Αντώνης Νταβανέλος, Σόφη Παπαδόγιαννη, Κώστας Λαπαβίτσας και Θανάσης Πετράκος καλούν τον πρωθυπουργό να απορρίψει τον εκβιασμό των δανειστών, ωστόσο λένε πως θα στηρίξουν την κυβέρνηση.

« Η κυβέρνηση έστω .....

Τσίπρας: Ο καθένας θα αναμετρηθεί με το μπόι του και την ιστορία του – Λαφαζάνης: Αυτό το πρόγραμμα δε βγαίνει πουθενά

Ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Κ.Ο. και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τους βουλευτές να βάλουν πλάτη στα δύσκολα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή.

Όπως τόνισε ......

12 χρυσά αστέρια σε φόντο μπλε: Ενότητα, Αλληλεγγύη, Αρμονία…

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος στο Φιλιτρά News

(Το άρθρο μου αυτό αρχικά είχε δημοσιευθεί στα blogs Μάρτιο του 2013…Καθώς καταθέσαμε την τελική μας πρόταση ως χώρα στους άλλους 27 συν-εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση – όπου συμπεριλαμβάνονται και οι 18 συν-εταίροι μας στην Ευρωζώνη το φέρνω και πάλι στην δημοσιότητα και όπως και εσείς…ΕΛΠΙΖΩ!...)

Έγραψα ήδη τη διαπίστωσή μου που φιλοξενήθηκε σε πολλά αγαπητά ........

Πρόσκληση στα Αγαπήνεια της Δ.Ε. Γαργαλιάνων