Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Κόκκινο Δίκτυο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Μεσσηνίας.: Επιμένουμε στο ΟΧΙ. Αντιστεκόμαστε και δεν υποχωρούμε.

Η απόφαση του ελληνικού λαού στις 25 Ιανουαρίου ήταν σαφής και ξεκάθαρη: τέλος στην παράταση της λιτότητας, κατάργηση των μνημονίων, εφαρμογή αναπτυξιακών και φιλολαϊκών μέτρων. Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν με δυναμική και πυγμή , καθώς και με την στήριξη του κόσμου και της διεθνούς αλληλεγγύης,οι οποίες πάγωσαν με τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, που δεν ήταν παρά μόνο μία πρώτη υποχώρηση αναφορικά με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Έγινε λόγος για έναν "δήθεν έντιμο συμβιβασμό", ο οποίος οδήγησε σε αδιέξοδο.

Η κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, έχοντας να αντιμετωπίσει .....

Το πιo δρoσερό γλυκό ψυγείου με πορτοκαλάδα

Πρόκειται για ένα υπέροχο δροσιστικό γλυκό που θα σας ξετρελάνει.
Το δοκιμάσαμε, μας άρεσε πολύ και σας το προτείνουμε.

Καήκατε από τον ήλιο; Δείτε τι πρέπει να κάνετε

Βάλατε αρκετό αντηλιακό, όμως ξεχαστήκατε λίγο παραπάνω στον ήλιο και τελικά δεν καταφέρατε να αποφύγετε το κάψιμο.
Δυστυχώς δεν μπορείτε να εξουδετερώσετε τις βλάβες του ηλιακού εγκαύματος, υπάρχουν όμως μερικές απλές τακτικές που μπορείτε να εφαρμόσετε ώστε να επιταχύνετε τη διαδικασία επούλωσης του δέρματος.
Δείτε τι μπορείτε να κάνετε ........

ΦΙΛΙΑΤΡΑ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΈΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΠΡΏΤΟ CAMP BASKET

Mε επιτυχία τελείωσε τη Παρασκευή 10/7 η πρώτη εβδομάδα του 1ΟΥ BASKETBALL CAMP της Εράνης, παρ’ όλο τις δύσκολες ημέρες που βρεθήκαμε όλοι εγκλωβισμένοι. Σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετείχαν 25 παιδιά που αθλήθηκαν, διασκέδασαν, γνώρισαν καινούργιους φίλους, έμαθαν να νικούν αλλά και να χάνουν και το κυριότερο, έμαθαν να παίζουν το ....