Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης μετα τον ανασχηματισμό

Ανακοινώθηκε πρίν λίγα λεπτά η νέα σύνθεση της Κυβέρνησης.

Δειτε ποιοι μένουν,
Ποιοί φεύγουν, ποιοί μετακινούνται κλπ.

Αναλυτικά η σύνθεση της νέας κυβέρνησης είναι:.....

ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ ο κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Σάββατο στην Μεσσηνία

Ένα βήμα πριν την κατάσταση συναγερμού αύριο σχεδόν όλη η Πελοπόννησος .Είναι υποχρέωση όλων μας να προστατέψουμε τα δάση μας .
Σε περίπτωση που δούμε ΦΩΤΙΑ η έστω και ΚΑΠΝΟ ενημερώνουμε άμεσα στο 199 την Π.Υ.



Oριστικό: Ανοίγουν τελικά όλες οι τράπεζες τη Δευτέρα

Aν και νωρίτερα είχαν εκφραστεί επιφυλάξεις για το κατά πόσο θα καταστεί δυνατό, τελικά ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα θα ανοίξουν κανονικά όλα τα τραπεζικά υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ......

ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΟΣ: ΠΡΟΪΟΝ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ ΤΟ «ΘΑΥΜΑ» ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΟ 1944!

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS
«Το άρθρο αυτό δεν εκφράζει τις απόψεις του παρόντος blog αλλά μόνον του υπογράφοντος».
Οοι απόψεις μας σε σχέση με του κ. Κώστα Σπανού απέχουν παρασάγγας.
Φυσικά θα φιλοξενήσουμε ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αντίθετη γνώμη όπως έχουμε υποχρέωση.


Επειδή η εκκλησία μας συνεχίζει να εορτάζει την 19η Ιουλίου την υποτιθέμενη «θαυματουργή» επέμβαση του Αγίου Χαραλάμπους, κατά το 1944, επανέρχομαι επί του ιδίου θέματος, γιατί νομίζω πως πρέπει να δοθεί -έστω και τώρα- ένα οριστικό τέλος σ’ αυτό το κατασκευασμένο και κακόγουστο παραμύθι, που έχει διασύρει πανελληνίως την πόλη μας, επί πολλές δεκαετίες.

Δεν υπάρχει πάντως καμία αμφιβολία, ότι το περιώνυμο αυτό .....

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση της Μεσσηνίας !

Εξεδόθη η απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας σχετικά με την απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων και την παραμονή εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και ευπαθείς περιοχές.

Η απόφαση έχει ως εξής:

Ξεκινούν οι αιτήσεις για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς 2015-2016. [ Συνημμένη Προκήρυξη ]

Στην δημοσιότητα δόθηκε σήμερα η προκήρυξη του προγράμματος για την εισαγωγή βρεφών και νηπίων στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ.

Στην προκήρυξη που τιτλοφορείται «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2015-2016» αναφέρονται τα δικαιολογητικά και οι ημερομηνίες αιτήσεων για την εισαγωγή βρεφών και νηπίων στους παιδικούς σταθμούς για την περίοδο 2015-2016

Σύμφωνα με την .....

Δεν θα ανοίξουν όλες οι τράπεζες τη Δευτέρα.

Τελικά δεν θα ανοίξουν όλες οι τράπεζες τη Δευτέρα.
Όπως μεταδώθηκε πρίν λίγο από τον ΣΚΑΙ την Δευτέρα θα ανοίξουν τα ίδια καταστήματα που είχαν ανοίξει το προηγούμενο διάστημα.

Πηγές της ΤτΕ αναφέρουν ότι είναι τεχνικά δύσκολο να ανοίξουν όλα τα υποκαταστήματα την επόμενη εβδομάδα.

Γοργά επιδεινώνεται το μέλλον της Ελλάδος

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος στο Φιλιτρά News

«Δαγκώνει» το άρθρο του πρακτορείου Bloomberg που μόλις αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του με τον τίτλο και τις ζοφερές προοπτικές για την Πατρίδα μας καθώς το ΔΝΤ προβλέπει αύξηση του χρέους μας στο 200% το 20017.

Γινόμαστε με γρήγορους .....

Αλλαγές στο παρά 1’ στο νόμο για ΦΠΑ 13% και νησιά! [ Συνημμένο ο Νόμος ]

Δημοσιεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο ΦΕΚ το τελικό κείμενο του νόμου με τα προαπαιτούμενα μέτρα το οποίο ψηφίστηκε τα ξημερώματα από την Ολομέλεια της Βουλής.

Στο κείμενο περιλαμβάνονται αρκετές αλλαγές που γίνονταν μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν από την ψηφοφορία. Συγκεκριμένα, .....

Δήμος Τριφυλίας: Ανακοίνωση για την Δωρεάν Διανομή Τροφίμων.

Ο Δήμος Τριφυλίας συμμετέχει στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή/και βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.
Εισοδηματικά κριτήρια για την ένταξη στο πρόγραμμα:.....

Καθαρισμός από φορείς των παραλιών σε Αγρίλη και Αγία Κυριακή την Κυριακή 19 Ιουλίου


Ο Δήμος Τριφυλίας, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, Ο Όμιλος Δράσης & Πολιτισμού, ο Όμιλος Φίλων Αγρίλη και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίας Κυριακής καθαρίζουν τα λιμάνια και τις ακτές Αγρίλη και Αγίας Κυριακής στις 19 Ιουλίου 2015, με τη συμμετοχή εθελοντών δυτών.

Σας περιμένουμε στον Αγρίλη στις 11.00 το πρωί της Κυριακής, για να βάλουμε όλοι ένα χεράκι για καθαρότερες θάλασσες και ακτές στο Δήμο μας. Θα συνεχίσουμε στο .....

Σείεται όλο το Βερολίνο – Απλώνεται σε όλη την Ευρώπη το μποϊκοτάζ γερμανικών προϊόντων -Ούτε λεπτό δεν χαρίζουμε στους σαδιστές #BoycottGermany

Η ιδέα ενός Πανευρωπαϊκού Μποϊκοτάζ κατά των Γερμανικών Προϊόντων που ξεκίνησε πριν δύο ημέρες από το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ αλλά και την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ απλώνεται από την Ελλάδα όπως περιμέναμε σε όλη πια την Ευρώπη, που αντιδρά έτσι έμπρακτα στην Κατοχή ενός Δ΄ Ράιχ!

Και η πτώση των Ράιχ (Γερμανικών Αυτοκρατοριών) ξεκινά πάντα από την Ελλάδα! Και στον Α΄ και στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και τώρα στη Νέα Γερμανική......