Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Κλήρωση Τζόκερ 26/7/2015 και Διαλογή

Μόλις βγήκαν από την κληρωτίδα οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ.

Στην σημερινή κλήρωση το ποσό των 8.666.000) αναμένουν τον νικητή ή τους νικητές..

Οι τυχεροί αριθμοί είναι:

Φιλιατρά: Παρουσίαση Βιβλίου στο θερινό cinema Φιλιατρών

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Φιλιατρών "Ο Πυρσός" σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου του συγγραφλέα Αντώνη Γιαννόπουλου "Επιστροφή στον Ταϋγετο" την Τετάετη 29 Ιουλίου και ώρα 21:30 στο θερινό σινεμά Φιλιατρών.
Θα μιλήσουν για το.....

Φιλιατρά: Αγνωστοι έκλεψαν αγωγό ύδρευσης από χωράφι

Έκπληκτος έμεινε συμπολίτης μας σήμερα το πρωί, όταν πηγαίνοντας στο χωράφι του στην περιοχή του Βόθωνα, για να ποτίσει τις ελιές τουωρέθηκε μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.
Διαπίστωσε ότι τις προηγούμενες ώρες, άγνωστοι του είχαν κλέψει 100 μέτρα αγωγού ύδρευσης τύπου Φ75, αξίας περίπου 800 ευρώ.

Ο συμπολίτης μας ....

Φιλιατρά: Διαμαρτυρίες καταστηματαρχών και πελατών για πολύ έντονο φωτισμό κολώνας στην πλατεία

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες πελατών και δυο καταστηματαρχών που δραστηριοποιούνται στην πλατεία των Φιλιατρών για την κολώνα φωτισμού που υπάρχει στην βορειοδυτική πλευρά της πλατείας ανάμεσα στο Καφέ "Γαλαξίας" "Αρχαίον" και "Capriciio".

Μιλώντας στο Φιλιατρά News οι ιδιοκτήτες των δύο καφετεριών, (Γαλαξίας και Capriccio) τόνισαν ότι ο φωτισμός που παρέχει η συγκεκριμένη κολώνα φωτισμού, είναι πολύ έντονος με αποτέλεσμα τους καλοκαιρινούς μήνες που ο κόσμος κάθεται έξω στην πλατεία, να διαμαρτύρεται για την παρουσία εντόμων (κουνουπάκια, μυγάκια κλπ κλπ που προσελκύονται από το φως.
Εχει ζητηθεί από την Δ.Ε. να γίνει κάτι με ......