Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Αρχαιρεσίες στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίας Κυριακής

Γρηγόρης Χαλιακόπουλος: Ο κουρσάρος της Πρώτης


Τη Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 & ώρα 9.00 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου στη Μαραθόπολη, παρουσιάζεται το βιβλίο του συγγραφέα, δημοσιογράφου Γρηγόρη Χαλιακόπουλου

"Ο ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ".

Προλογίζει: Βασ. Καλκαβούρα, Πρόεδρος Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων
Ομιλητής : Φοίβος Οικονομίδης, Ιστορικός, Συγγραφέας, Δημοσιογράφος, δρ του Πανεπιστημίου της Σορβόννης.
Αποσπάσματα διαβάζουν : Γεώργιος Σαμπαζιώτης, πρώην Δήμαρχος Κυπαρισσίας & Ματίνα Μιχαλακοπούλου, Φιλόλογος.


22 Αυγούστου: μεγάλο λαϊκό πανηγύρι στο δάσος της Ευαγγελίστριας Βάλτας

Και φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ο Πολιτιστικός σύλλογος Βάλτας διοργανώνει μεγάλο λαϊκό πανηγύρι στο δάσος της Ευαγγελίστριας, το βράδυ της παραμονής της εορτής το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015.

Το πανηγύρι θα .........

Η Ψαροταβέρνα των οργίων στην Πάτρα

Χαμός στο facebook με τις φωτογραφίες που ανέβηκαν!

Όταν ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας και οι υπόλοιποι πελάτες έβλεπαν τα τρία ζευγάρια να μπαίνουν στο κατάστημα, δεν φαντάζονταν με τίποτα τα όσα θα ακολουθούσαν...
H συνάντηση ξεκίνησε .....

Οι 12 αλλαγές στον νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Ερμηνευτική εγκύκλιο για τις αλλαγές στο «νόμο Κατσέλη» για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που φέρνουν οι διατάξεις του νέου μνημονίου εξέδωσε το υπουργείο Οικονομίας και όπως προκύπτει στον νόμο γίνονται 12 παρεμβάσεις

Μεταξύ άλλων, η εγκύκλιος διευκρινίζει τα εξής: .....

Παράταση έως τις 28 Αυγούστου στις φορολογικές δηλώσεις και των φυσικών προσώπων

Την παράταση της προθεσμίας για τις φορολογικές δηλώσεις 2015 και για τα φυσικά πρόσωπα ανακοίνωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών δεν έδωσε ακριβή καταληκτική ημερομηνία για τις φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων ωστόσο είπε ότι "θα πάει αρκετές μέρες".

Όπως ανέφερε θα .....

Πως γίνονται οι εκλογές με λίστα και οχι με σταυροδοσία

Σύμφωνα με το ισχύον εκλογικό θεσμικό πλαίσιο από τη στιγμή που δεν έχουν συμπληρωθεί 18 μήνες από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, οι εκλογές θα διεξαχθούν με λίστα και όχι σταυροδοσία.

Αυτό πρακτικά σημαίνει .....

Έλαβε την διερευνητική εντολή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε πως μέσω της Ζωής Κωνσταντοπούλου θα διερευνήσει αν μπορεί η παρούσα Βουλή κάποιο κυβερνητικό σχήμα, ώστε να αποφευχθούν οι εκλογές.

“Έχουμε ένα πρωτόγνωρο .....

«Λαϊκή Ενότητα» το νέο κόμμα με επικεφαλής τον Λαφαζάνη

Ανεξάρτητο πολιτικό σχηματισμό, με την ονομασία «Λαϊκή Ενότητα», συγκρότησαν 25 βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, και οι οποίοι πρόσκεινται στην Αριστερή Πλατφόρμα και άλλες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.
Την ανεξαρτητοποίησή τους από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και τη συγκρότηση νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας ανακοίνωσαν με επιστολή τους προς το Προεδρείο της Βουλής 25 διαφωνούντες βουλευτές.
Το όνομα του νέου κοινοβουλευτικού σχήματος που συγκροτείται είναι «Λαϊκή Ενότητα», με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Την επιστολή υπογράφουν οι παρακάτω 25 βουλευτές: ......