Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΦΙΛΙΑΤΡΑ: 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1922. ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΗΜΑΊΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΚ


ΣΑΝ ΧΘΕΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1922 ΓΙΝΌΤΑΝ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ.
ΉΤΑΝ Ο ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ!
ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΧΘΕΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΣΕΝΟΙ ΤΟΥ ......

«Τηλεπερσόνα» στο νοσοκομείο μετά από πάρτι οργίων...

Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει ο οποιοσδήποτε μια τόσο δύσκολη κατάσταση. Ειδικά όταν πρόκειται για αναγνωρίσιμο πρόσωπο. Από τον δημοσιογράφο που συνέλλεξε τις πληροφορίες, τον νοσηλευτή που την μετέφερε μέχρι τον γιατρό, ο οποίος καλείται να τη σώσει. Ξέρει καλά πώς μια λάθος κίνηση μπορεί να του τελειώσει την καριέρα.

Το κορίτσι αυτό έχει .....

Εύη Τατούλη: Μονόδρομος οι εκλογές! Ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε και διέσυρε τη χώρα. Η χώρα μας χρειάζεται συγκεκριμένο αναπτυξιακό σχέδιο [ VIDEO ]

Για την πολιτική επικαιρότητα, την προσφυγή στις κάλπες, αλλά και το μεταναστευτικό κλήθηκε να απαντήσει η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη στην εκπομπή ON ΕΡΤ με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Ροδίτη.
Η κυρία Τατούλη έκανε ....

Επίσκεψη Μητσοτάκη σε Αλιφέρη

Την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Ελένη Αλειφέρη - Καραθανάση επισκέφθηκε στο γραφείο της, χθες Κυριακή 30-8-2015, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον πρώην υπουργό κ. Λαμπρόπουλο, τον πρώην βουλευτή κ Σαμπαζιώτη, τον πολιτευτή κ. Χρυσομάλλη και την περιφερειακή σύμβουλο κ. Μπούζα Αντωνία.

Η συνάντηση ......

Με 200 ευρώ γλιτώνουν από το κυνήγι της Εφορίας 3,5 εκατ. μικροοφειλέτες

Νέα… όπλα για να γλιτώσουν τις κατασχέσεις και τις διώξεις βάζουν στη φαρέτρα τους εκατομμύρια φορολογούμενοι, οι οποίοι έχουν γονατίσει από τα βάρη των μνημονίων.

Στηριζόμενοι στο ........

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 31 Αυγούστου έως και 06 Σεπτεμβρίου 2015 εφημερεύει το φαρμακείο:

Ψιλόπουλος Χριστόφορος

Tηλ: 2761 0 32 940

Κιν. 694 57 92 394

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.