Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ερχονται τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ για 2,65 δισ.

Αμέσως μόλις πέσουν τα φώτα των εκλογών, στις 20 Σεπτεμβρίου, θα αρχίσουν να ταχυδρομούνται σε περίπου 3,5 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων, τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, τα οποία θα είναι ίδια με πέρυσι. Ο λογαριασμός επίσης δεν θα αλλάξει, καθώς από τον φόρο ακινήτων το κράτος θα πρέπει να εισπράξει 2,65 δισ. ευρώ.

Ο ΕΝΦΙΑ θα πληρωθεί ......

Ο καθηγητής κ Βαρουφάκης στο CNBC

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος στο Φιλιτρά News

Λέει πολλά στην συνέντευξη που μόλις αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Διεθνούς ειδησεογραφικού Πρακτορείου CNBC ο πρώην Υπουργός της Ελλάδας με την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καθηγητής κ Γιάνης Βαρουφάκης. Χαρακτηρίζει «λυπηρές» τις εκλογές της 20ης Σεπτμεβρίου στις οποίες ΔΕΝ θα συμμετέχει και δηλώνει:
«Ακόμη και ένας .......

ΔΕΗ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 και από ώρα 13:00 έως 15:00 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί τις παρακάτω περιοχές:.....

Ανακοίνωση από τον Αγροτικό Σύλλογο για το Πιστοποιητικό ορθής χρήσης φυτοφαρμάκων

Τι αλλάζει με τις νέες παρεμβάσεις στα capital controls

Έως το τέλος του χρόνου είναι εφικτό να αρθούν οι περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων, υπό την προϋπόθεση της οικονομικής σταθερότητας. Αυτό ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας Νίκος Χριστοδουλάκης σε συνέντευξη Τύπου, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα δοθεί σε νέους φοιτητές ή σε φοιτητές Erasmus η δυνατότητα να ανοίγουν νέους λογαριασμούς.
Επίσης, και οι υποψήφιοι βουλευτές θα μπορούν να ανοίξουν ειδικό......

Εκλογές και διλήμματα. Που οδήγησε την Ελλάδα ο καιροσκοπισμός και η ανικανότητα;

Γράφει: Η Αντωνία Μπούζα

Συνεχίζουν κάποιες καιροσκοπικές πολιτικές δυνάμεις με περισσή ανευθυνότητα να λένε ψέματα στους πολίτες, εμφανίζοντάς τους ανύπαρκτες εναλλακτικές, που βασίζονται μόνο στη νοσηρή τους φαντασία, ενώ με λογικές συνομωσιολογίας και δήθεν πατριωτισμού, προσδοκούν αυτήν την κρίσιμη ώρα πολιτικά οφέλη, θεωρώντας ως χρυσή ευκαιρία για εισδοχή τους στο πολιτικό προσκήνιο, την αποτυχία της Κυβέρνησης Τσίπρα και τον εμφύλιο στην αριστερά.

Πασιδήλως γνωστό είναι πλέον, πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, .......