Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Η εταιρία Παναγιώτης Ηλιόπουλος ΙΚΤΕΟ Α.Ε, επιβραβεύει 3 αριστούχους μαθητές.


Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της στήριξης της προόδου και των προσπαθειών των νεαρών μαθητών, η εταιρεία Παναγιώτης Ηλιόπουλος ΙΚΤΕΟ Α.Ε, μέλος του Δικτύου ΙΚΤΕΟ AUTOVISION, ........

επιβραβεύει την επιτυχία των τριών αριστευσάντων μαθητών του Νομού Μεσσηνίας στις Πανελλαδικές εξετάσεις για την σχολική περίοδο 2014 -2015.

Η Εταιρεία Παναγιώτης Ηλιόπουλος ΙΚΤΕΟ Α.Ε, με έδρα στο 6χλμ. Επαρχιακής Οδού Καλαμάτας Μεσσήνης, χορηγεί το ποσό των 3.000€ και τους εύχεται καλή πρόοδο στις σπουδές τους.

Ηλιόπουλος Π
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος


ΚΔΒΜ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: Τα εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Τριφυλίας και το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Τριφυλίας στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Για την αίτηση πατήστε εδώ

Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Τριφυλίας. μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

Capital Controls: Τι αλλάζει στις αγορές με κάρτα μέσω διαδικτύου

Αλλαγές στις αγορές από διαδικτυακά καταστήματα του εξωτερικού αναμέται να ισχύσουν άμεσα με τη χαλάρωση των capital controls.
Σύμφωνα με πληροφορίες, .....

Η κατανάλωση ελαιολάδου μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού

Το ευεργετικό ελαιόλαδο βρίσκεται στο μικροσκόπιο των επιστημόνων, καθώς όπως υποστηρίζουν, οι γυναίκες που καταναλώνουν έξτρα παρθένο ελαιόλαδο παρουσιάζουν μικρότερο κίνδυνο για καρκίνο του μαστού.

Τελευταία έρευνα που....

Facebook: Έρχεται το κουμπί «dislike»

Ένα από τα μεγαλύτερα ζητούμενα από την εποχή που φτιάχτηκε το Facebook ήταν η ανάγκη μιας δεύτερης επιλογής πέρα από το like.
Παρά τα χρόνια που ......