Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Στο Μακεδονία TV ο τελικός του Eurobasket 2015!

Το Μακεδονία TV θα δείξει τον τελικό του Eurobasket 2015! Ο δεύτερος σταθμός του ομίλου Κυριακού αυτή την Κυριακή θα μεταδώσει ελεύθερα την κορυφαία στιγμή της διοργάνωσης, παράλληλα με τον ΟΤΕ TV που έχει τα δικαιώματα για το σύνολο των αγώνων του τουρνουά.

Στην περίπτωση που ......

Τέλος από την Εθνική ο Σπανούλης [ VIDEO ]

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Λετονίας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο Βασίλης Σπανούλης με δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες, όντας δακρυσμένος και συναισθηματικά φορτισμένος, έκανε γνωστό πως ο αγώνας με τη Λετονία ήταν ο τελευταίος του με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο διεθνής γκαρντ φεύγει από την Εθνική μετά από 17 χρόνια στα ........

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΣΜΟ

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί στη Μεσσηνιακή κοινωνία η τακτική άλλων εποχών που ακολουθεί ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, παροτρύνοντας ή πιθανόν απαιτώντας αυτοδιοικητικοί να γίνουν δηλωσίες της επιλογής τους για την ψηφοφορία των Εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Έτσι μετά τους αυτοδιοικητικούς .....

Επιστρέφουν οι Rolling Stones στη δισκογραφία

Έτοιμοι να επιστρέψουν στο στούντιο για την ηχογραφήσουν ένα νέο άλμπουμ - το 25ο του συγκροτήματος και το πρώτο εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία- είναι οι Rolling Stones, όπως ανακοίνωσε ο 71χρονος κιθαρίστας τους, Κιθ Ρίτσαρντς.

Σε συνέντευξή του σε ......