Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Οι Ράδιο Αρβύλα σατιρίζουν ένα προς ένα τα προεκλογικά σποτ των κομμάτων

Μπορεί η εκπομπή να μην έχει ακόμη βγει στον αέρα για τη νέα σεζόν, οι υπεύθυνοι του Ράδιο Αρβύλα δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη την προεκλογική περίοδο, λίγες ώρες πριν τις εκλογές.

Τέσσερα λεπτά απολαυστικού γέλιου, σατιρίζουν ένα προς ένα τα προεκλογικά σποτ των ΑΝΕΛ, της Νέας Δημοκρατίας, της Λαϊκής Ενότητας (και εν προκειμένω της Ζωής Κωνσταντοπούλου) και του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν χρειάζεται περιγραφές, απλά πατήστε play:

Φωτογραίες του 37χονου που βίαζε την 12χρονη στην Καβάλα.

Στο φως της δημοσιότητας δίνει η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετική διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καβάλας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες 37χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μία 12χρονη.
Πρόκειται για τον .....

Ανήλικος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 68χρονη στην Τριφυλία

Με ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο σημαδεύτηκαν χθες οι δρόμοι της Μεσσηνίας και πιο συγκεκριμένα η περιοχή κοντά στην είσοδο του Πύργου Τριφυλίας. Το δυστύχημα συνέβη μετά τις 2 μ.μ. στο 93ο χλμ. της Εθνικής Οδού Κυπαρισσίας-Μεθώνη, με θύμα μια πεζή 68χρονη, ενώ το συμβάν έγινε πιο τραγικό όταν διαπιστώθηκε ότι οδηγός του αγροτικού οχήματος είναι ανήλικος.

Ο 17χρονος είχε πάρει το αυτοκίνητο του πατέρα του και οδηγούσε με .....

«ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑΣ ΕΡΑΝΑΣ» (1ο ΜΈΡΟΣ)

Από σήμερα και κάθε Σάββατο θα δημοιεύεται ΜΟΝΟ ΕΔΩ στο Φιλιατρά News μια έρευνα του Συμπολίτη μας Κώστα Σπανού που καταρτίζεται από ιστορικά κείμενα, σχετικά με την .......