Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Φιλιατρά: 46 κουκλιά μιας παλαιότερης εποχής συμμετείχαν στο 44ο Διεθνές Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων. [Φωτογραφίες ]

46 κουκλιά, αυτοκίνητα μιας ιστορικής εποχής βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στα Φιλιατρά συμμετέχοντας στο 44ο Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων.
Αν και όλα ηταν υπέροχα, και καλοσυντηρημένα, την παράσταση έκλεψαν δυο παλιές jaguar (μια λεθκή και μια κόκκινη).

Ο Δήμος Τριφυλίας και .....

«ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑΣ ΕΡΑΝΑΣ» (2ο ΜΈΡΟΣ)

Σήμερα και ΜΟΝΟ ΕΔΩ στο Φιλιατρά News δημοσιεύουμε το δεύτερο μέρος της έρευνας του Συμπολίτη μας Κώστα Σπανού που καταρτίζεται από ιστορικά κείμενα, σχετικά με την .......

Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για κατάρτιση τεχνικού ασφαλείας εργοδοτών.


Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών σε συνεργασία με το Κ.Α.Ε.ΛΕ.(Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου) θα διοργανώσει σεμινάρια επιμόρφωσης-κατάρτισης εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας επιπέδου Γ και επιπέδου Β.

Το Σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας αφορά όλους τους εργοδότες. Προβλέπεται ......

Οι 14 νέες αλλαγές στα capital controls

Σημαντικές αλλαγές όσον αφορά στη δυνατότητα ανάληψης μετρητών από συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών, στη δυνατότητα ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών και στη δυνατότητα πρόωρου «σπασίματος» προθεσμιακών καταθέσεων επιφέρει η νέα απόφαση του υπουργείου Οικονομικών που δημοσιεύτηκε αργά τη νύχτα στο ΦΕΚ.

Μεταξύ άλλων, δίδεται η δυνατότητα μεταφοράς έως και 500 ευρώ στο εξωτερικό ενώ σε ειδικά περιπτώσεις όπου παρατηρούνται προβλήματα υγείας, το ποσό μπορεί να φτάσει ακόμη και στα 2000 ευρώ το μήνα. Δίδεται η δυνατότητα ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού σε ακόμη περισσότερες περιπτώσεις (για πληρωμές εργοσήμου, για φοιτητές, φαντάρους κλπ) ενώ για πρώτη φορά επιτρέπεται το πρόωρο σπάσιμο προθεσμιακής κατάθεσης εφόσον υπάρχει ανάγκη.

Οι 14 αλλαγές στα capital controls έχουν ως εξής: