Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Διάθεση προϊόντων απευθείας από μικρούς παραγωγούς

Με υπουργική απόφαση σε εφαρμογή του νόμου από τον πρώην υπουργό Τσαυτάρη

Λύνει τα χέρια των μικρών παραγωγών η υπουργική απόφαση του κ. Βαγγέλη Αποστόλου που διευκολύνει τη διάθεση τροφίμων οικοτεχνίας. Ειδικότερα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, σε εφαρμογή του νόμου Τσαυτάρη, δίνει τη δυνατότητα μεταποίησης αγροτικών προϊόντων σε μικρή κλίμακα.
Ο νόμος Τσαυτάρη .....

ΥΠΟΙΚ: Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ

Καμία αλλαγή δεν θα γίνει στα τέλη κυκλοφορίας για τα ΙΧ μέσα στο 2015 διαβεβαιώνουν οι αρμόδιοι του υπουργείου Οικονομικών.
Τέλος στην παραφιλολογία .....

Πέτρος Τατούλης «Προτάσεις για την κεντροδεξιά παράταξη και όχι ηλικιακό show η διαδικασία εκλογής ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας»

«Η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να βρει ένα τρόπο να επικοινωνήσει ξανά με τις κοινωνικές ομάδες και στην προσπάθειά της αυτή θα πρέπει να προτάξει πολιτικές ρήξεων και ανατροπών, έτσι όπως έκανε ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής και το 1955 και το 1974» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης σε συνέντευξή του στο δημοσιογράφο κ. Σπύρο Χαριτάτο στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και τόνισε ότι θα πρέπει «να σταματήσει η παρασκηνιακή λειτουργία των ιερατείων».

Καίριο πολιτικό ζήτημα .......

Ημερίδα με θέμα: «Το Σύμφωνο των Δημάρχων και τα οφέλη του για τους πολίτες της Π.Ε. Μεσσηνίας».

H Περιφέρεια Πελοποννήσου (Π.Ε. Μεσσηνίας) διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Το Σύμφωνο των Δημάρχων και τα οφέλη του για τους πολίτες της Π.Ε. Μεσσηνίας», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 11 π.μ. – 3 μ.μ. στο Διοικητήριο, Ψαρών 15, Καλαμάτα.

Κατά την διάρκεια της....

Ενημερωτική συνάντηση για την τροποποίηση των προδιαγραφών του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου “Καλαμάτα” ΠΟΠ

Η ΔΑΟΚ Τριφυλίας και ο Δήμος Τριφυλίας σας ενημερώνουν ότι την Πέμπτη 1/10/2015 και ώρα 19:30, στους Γαργαλιάνους (Μπρίσκειος Δημοτική Βιβλιοθήκη), θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την τροποποίηση των προδιαγραφών παραγωγής του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου “Καλαμάτα” ΠΟΠ καθώς και των ......

Δήμος Τριφυλίας: Ετήσια έκθεση μαθητών εικαστικού εργαστηρίου

Ο Δήμος Τριφυλίας & η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου διοργανώνουν την ετήσια έκθεση των έργων των μαθητών του Εικαστικού Εργαστηρίου.

Τα έργα έγιναν υπό την καθοδήγηση του εικαστικού κ. Νίκου Ζαχαρίου.

Τα εγκαίνια της ....

ΔΕΗ: Τριπλή διακοπή ρεύμαος αύριο σε διάφορες περιοχές της Τριφυλίας

Τρείς διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ οι διακοπές θα γίνουν σε διάφορες περιοχές της Τριφυλίας και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα:.....

Άρσεναλ - Ολυμπιακός στον ΟΤΕ TV [ VIDEO ]


Η πρώτη ημέρα της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League παίζει αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια του OTE TV.
Το κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού στο Emirates κόντρα στην Άρσεναλ κλέβει την παράσταση και το OTE SPORT 2HD θα μεταφέρει από νωρίς το κλίμα και όλα τα τελευταία νέα πριν τη μεγάλη μάχη στο γήπεδο.

Στις 20.00 στην εκπομπή UEFA Champions League Show ο Τάσος .......

Φιλιατρά: Για άλλη μια φορά παραβίασαν το εκκλησάκι της Βλαχέρνας

Για άλλη μια φορά άγνωστοι διέρρηξαν την εκκλησία της Παναγίας της Βλαχέρνας στο Πάρκο.
Το επεισόδιο έγινε .....

Προσλήψεις 908 αναπληρωτών εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις 908 αναπληρωτών εκπαιδευτικών (Φιλολόγων, Μαθηματικών, Φυσικών, Χημικών, Βιολόγων και Γεωλόγων), από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, .......