Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

On Line test με τις ερωτήσεις για το Πιστοποιητικό Ορθής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων

Όπως ήδη γνωρίζετε το Πιστοποιητικό Ορθής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων είναι προϊόν ενός νόμου που κυρώθηκε στην βουλή από το 2012.
Σύμφωνα με τον Νόμο, μετά τις 25 Νοεμβρίου 2015 όποιος δεν το έχει δεν θα μπορεί να αγοράσει από κανένα πρατήριο γεωργικά φάρμακα.
Στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ έχει ήδη ξεκινήσει η κατάθεση αιτήσεων......

ΛΟΥΚΕΤΟ σε μεγάλη αλυσίδα super market- Ποια κατασήματα κλείνουν

Σε αναδιάρθρωση του δικτύου του προσανατολίζεται ο όμιλος Carrefour-Μαρινόπουλος για να αντιμετωπίσει την τρέχουσα δυσμενή οικονομική συγκυρία.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, η γνωστή αλυσίδα μπορεί να κλείσει ακόμα και 20 καταστήματα, με τους εργαζόμενους να είναι αναστατωμένοι για αυτό τον λόγο.

Όπως αναφέρει το .......

«Τέλος» τα περίπτερα στην Ελλάδα!

«Τελειώνουν» τα περίπτερα στην Ελλάδα. Η ελληνική πρωτοτυπία πλέον καταργήθηκε με το Πολυνομοσχέδιο. Κάθε περιπτερούχος που βγαίνει στη σύνταξη θα κλείνει και την επιχείρηση.

Με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση υποχρεώνει σε ανεργία δώδεκα χιλιάδες περιπτερούχους μαζί .....

«ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑΣ ΕΡΑΝΑΣ» (4ο ΜΈΡΟΣ)

Σήμερα και ΜΟΝΟ ΕΔΩ στο Φιλιατρά News δημοσιεύουμε το τέταρτο μέρος της έρευνας του Συμπολίτη μας Κώστα Σπανού που καταρτίζεται από ιστορικά κείμενα, σχετικά με την .......

Κλειστό σήμερα το Taxis Net

Κλειστό θα μείνει σήμερα Σαββατο από τις 07:00 έως τις 22:00 το Taxis Net όπως είχε ανακοινώσει η ΓΓΠΣ στις 7 Οκτωβρίου.

Ο Λόγος που το ........