Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Έρχονται αλλαγές στην εξόφληση των λογαριασμών ΔΕΗ! Δείτε τι διαφοροποιείται

Έρχονται αλλαγές στην εξόφληση των λογαριασμών ΔΕΗ! Δείτε τί διαφοροποιείται

Μετά την ολοκλήρωση του ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού που θα προκηρύξει η Επιχείρηση, οι πελάτες της θα μπορούν να εξοφλούν τους λογαριασμού με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες, είτε μέσω της ιστοσελίδας της, είτε μέσω POS που θα εγκατασταθούν σύντομα στα καταστήματά της.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΔΕΗ αναφέρει: ....

ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015-2019

Ο Δήμος Τριφυλίας εκπονεί το Επιχειρησιακό του Πρόγραμμα για την περίοδο 2015-2019.

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τοπικής ανάπτυξης του Δήμου. Αφορά όχι μόνο σε έργα και δράσεις στην περιοχή του Δήμου, αλλά και σε μέτρα για την βελτίωση της υφιστάμενης οργάνωσης και λειτουργίας του Δήμου για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και τη βελτίωση της ζωής των πολιτών.

Με την με αριθμ. .....

Άδωνις Γεωργιάδης: Το χρέος της ΝΔ δεν είναι βιώσιμο, θα ζητήσω διαγραφή [Βίντεο]

Μπορεί να μην έκανε τίποτα για τη διαγραφή του χρέους της χώρας - που ήταν κατά την άποψη του, και του κόμματός του, βιώσιμο - αλλά θα διαγράψει το χρέος της ΝΔ που δεν είναι βιώσιμο! Πρόκειται για τον Άδωνι Γεωργιάδη, υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ.

Η ΝΔ χρωστάει 200 εκ. ευρώ και βρίσκεται σε «οικονομική πτώχευση». Ο .....

ΔΑΟΚ Τριφυλίας: Προβολές από το γλοιοσπόριο στις περιοχές της Δ.Ε. Νέστορος, της Δ.Ε. Γαργαλιάνων και σε περιοχές νότια της Δ.Ε. Φιλιατρών.

Η Δ/ση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας Π.Ε. Μεσσηνίας-Κυπαρισσία ανακοινώνει ότι:

Από δειγματοληψίες που έγιναν στους ελαιώνες της περιοχής διαπιστώθηκαν προβολές από το γλοιοσπόριο, που προκαλείται από το μύκητα Gloeosporium olivarum.

Οι προσβολές εντοπίζονται....

Φαήλος Κρανιδιώτης: Ο Χατζηνικολάου… έκοψε φέτες τον Τζιτζικώστα

Η τραγική παρουσία του Απόστολου Τζιτζικώστα στην εκπομπή “Ενικός” με τον Νίκο Χατζηνικολάου, απαξίωσε ακόμη περισσότερο την ήδη τσαλακωμένη εικόνα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς ενώπιον μεγάλου κοινού, δεν έπεισε ότι διαθέτει τα ηγετικά χαρακτηριστικά για να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ....

“Πανηγύρι” στα social media για το “ναυάγιο” Τζιτζικώστα στον Χατζηνικολάου

Ο Επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αν… είχε όρεξη, θα το είχε πει περιφραστικά: “Το παιδί… δεν κάνει”.

Η νέα αυτοκαταστροφική εμφάνιση του Απόστολου Τζιτζικώστα, αυτή τη φορά στην εκπομπή “Ενικός” με τον Νίκο Χατζηνικολάου, προκάλεσε πιθανότατα μη αναστρέψιμη ζημιά στις προοπτικές της καμπάνιας του, που είχε εξαρχής απολιτίκ χαρακτηριστικά, δίνοντας .......