Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ! Νεος ιός στο facebook.

ΠΡΟΣΟΧΗ. όπου είτε αυτήν την εικόνα (εννοείται χωρίς το μωσαίϊκό επάνω της που βάλαμε εμείς) ή παρόμοια ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ Η ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

Το λινκ οδηγεί ....

Αντιγραφή του σποτ του Σαμαρά εκανε ο Τζιτζις... Αυτό είναι το καινούριο που φέρνει???

Ποιός πήρε στο λαιμό του τον Τζιτζικώστα με την αντιγραφή του τηλεοπτικού σποτ Σαμαρά;

Το ναυάγιο στο οποίο οδηγήθηκε η υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα, στον οποίο είχαν επενδύσει δυνάμεις εντός και εκτός Νέας Δημοκρατίας, είτε για να συνεχίσουν να ελέγχουν τον κομματικό μηχανισμό (οι πρώτες), είτε για να οδηγήσουν την ιστορική παράταξη που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής σε διάσπαση (οι δεύτερες), έχει προκαλέσει έκδηλο εκνευρισμό στο επιτελείο του.

Πώς διαμορφώνονται τα νέα τέλη κυκλοφορίας Δείτε τι θα πληρώσετε σε πίνακες

Με τροπολογία σήμερα θα κατατεθούν στην βουλή οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας για το 2016 όπου αλλάζει το σκηνικό για τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων με τους περισσότερους να βλέπουν το ειδοποιητήριο του Taxisnet να έρχεται αυξημένο.

Οι μόνοι που δεν .....

Μετασεισμός 5,2 στην Λευκάδα. Και δεύτερη νεκρή στην Λευκάδα

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ισχυρός μετασεισμός μεγέθους 5,2 R έγινε στις 10:33 με το ίδιο επίκεντρο 25 χιλιόμετρα δυτικά του νησιού και στο ίιο εστιακό βάθος.

Οι σεισμολόγοι ....

Διακοπή ρεύματος στο Σιτοχώριο για αύριο Τετάρτη 18/11

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΤΡΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 και από ώρα 08:30 έως 15:00 στην λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο.....

Μία νεκρή από τον σεισμό στην Λευκάδα. Χωρίς υπηρεσίες το Κ.Υ. του Νησιού


Μια νεκρή γυναίκα υπάρχει από τον σεισμό που έγινε στις 9:10 στην Λευκάδα καθώς καταπλακώθηκε από τοίχο ππυ έπεσε επάνω της την ώρα της δόνησης.

Σύμφωνα με .....

Ισχυρή σεισμική δόνηση αισθητή και στα Φιλιατρά

Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε στις 9:10 το πρωί με μέγεθος 6,1 R με εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα και επίκεντρο 25 χιλιόμετρα δυτικά της Λευκάδας

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε μια πολύ μεγάλη ακτίνα από την Κέρκυρα Πελοπόννησο μέχρι και τον ¨Πειραιά.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΑ ΝΕΗΜΕΡΩΣΗ