Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΗ: Διπλή διακοπή ρεύματος την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Δυο διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα:.....

Νέο πατατράκ του Τζίτζι. Έφαγε "χαστούκια" στον αέρα από τον Άδωνη Γεωργιάδη. [ VIDEO ]

Τη… φυγή επέλεξε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά το τηλεοπτικό πατατράκ που υπέστη το πρωί, όταν στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στην τηλεόραση του Star, εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, και με τηλεφωνική παρέμβασή του… στρίμωξε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θύμισε στον Απόστολο Τζιτζικώστα ότι… ....

Εράνη Φιλιατρών: Με 20 μονάδες αίμα ξεκίνησε η τράπεζα αίματος της ομάδας, [ Video ]

Πετυχημένο ήταν το σημερινό εγχείρημα της Εράνης Φιλιατρών να δημιουργήσει την δική της τράπεζα αίματος στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.
Από τις 9 το πρωί συνεργείο από το τμήμα αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής μονάδας Κυπαρισσίας με ......

Δήμος Τριφυλίας: «Από τα ΜΜΕ ενημερωθήκαμε για τη σύσκεψη με Τσιρώνη – Δεν έχουμε προσκληθεί. Ο Δήμος Τριφυλίας δεν εκχωρεί το αυτοδιοίκητο και το αυτοκυρίαρχο σε κανέναν»

Από τα ΜΜΕ ενημερωθήκαμε ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιάννης Τσιρώνης συγκαλεί στο Υπουργείο σύσκεψη, με τη συμμετοχή των 26 Δημάρχων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αντικείμενο τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια, σύμφωνα με τον εθνικό σχεδιασμό.

Ο Δήμος Τριφυλίας, ....

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015, επισκέφτηκε τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδος και Ιονίου κ Διονύσιο Παναγιωτόπουλο.

Συνεργάστηκαν για ....