Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Αύριο συνεδριάζει η Ποιότητα Ζωής του Δήμου Τριφυλίας για τον Οίκο Ανοχής!

Η λειτουργία οίκου ανοχής θα συζητηθεί, τελικά, αύριο στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τριφυλίας, καθώς η προγραμματισθείσα για χθες το πρωί συνεδρίαση αναβλήθηκε. Σημειώνεται πως στο Δήμο Τριφυλίας έχει κατατεθεί σχετική αίτηση, όπως προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία,......

Άνοιξε η εφαρμογή για τα τέλη κυκλοφορίας 2016. Πως τα τυπώνετε, Που τα πληρώνετε.

Στη διάθεση των οδηγών τέθηκε πριν από λίγο η ηλεκτρονική εφαρμογή για την εκτύπωση των τελών κυκλοφορίας του 2016. Μέσω της ειδικής εφαρμογής οι ιδιοκτήτες μπορούν να δουν την κατάσταση των οχημάτων που έχουν στην κατοχή τους αλλά και να εκτυπώσουν το έντυπο των τελών κυκλοφορίας του επόμενου έτους.

Όπως αναφέρει σχετική ....

Καλαμάτα: Αποκλειστική νοσοκόμα αφαίρεσε κινητό ασθενούς και συνελήφθη

Στη σύλληψη μιας 58χρονης προχώρησαν το πρωί της Κυριακής στην Καλαμάτα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Η 58χρονη κατηγορείται πως λίγες ώρες νωρίτερα, στην Καλαμάτα, αφαίρεσε από άλλη γυναίκα κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Σύμφωνα με όσα ....

Φιλιατρά: Ο Εμπορικός Σύλλογος ξεκίνησε να φωτίζει την πόλη.

Νέα φωτιστικά σώματα στις κολώνες φωτισμού ξεκίνησαν από χθες Δευτέρα να τοποθετούν οι ηλεκτρολόγοι του Δήμου.

Η πολύ σημαντική και ταυτόχρονα αξιέπαινη πρωτοβουλία και προσφορά ανήκει στον ....

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Έρχονται έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά, τις ισχυρές καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους, αναμένεται τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε σήμερα, Τρίτη (24/11/2015) από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Πιο αναλυτικά, σήμερα, ....

Με... ελληνική υπογραφή η πτώση της τιμής του λαδιού

Με την υπογραφή του Έλληνα υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, όταν ο ομόλογός του Ιταλός, που θα περίμενε κανείς ότι θα συμφωνούσε, είπε "όχι" σε μια τέτοια εξέλιξη σε βάρος των ελαιοπαραγωγών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν αρχίσει ή ίσως και να ολοκληρώθηκαν οι εισαγωγές αδασμολόγητου τυνησιακού ελαιολάδου στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γεγονός πάνω στο οποίο στηρίζονται οι Ισπανοί και ρίχνουν τις τιμές του ελληνικού ελαιολάδου.

Ως σκάνδαλο χαρακτηρίζεται η στάση της Ελλάδας απέναντι στη σοβαρή .....

Κατσέλη: Μείωση χρεώσεων στις συναλλαγές με τις τράπεζες

Τη μείωση των χρεώσεων και των προμηθειών στις συναλλαγές των επιχειρήσεων με τις τράπεζες, προανήγγειλε η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη, κατά τη διάρκεια ομιλίας της στην παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης για το ελληνικό εμπόριο.

Η κα. Κατσέλη σύμφωνα .....

Ξεκινούν αύριο 25/11 τα μαθήματα στα Δημόσια ΙΕΚ


Ξεκινούν από αύριο στις 3 το μεσημέρι τα μαθήματα στα Δημόσια ΙΕΚ της χώρας και κατα συνέπεια και στο Δημόσιο ΙΕΚ της Τριφυλίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση που λάβαμε, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου ......

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις του Δεκεμβρίου για δημόσιο, ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ και ΝΑΤ

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες καταβολής της σύνταξης για το μήνα Δεκέμβριο

Δείτε αναλυτικά: