Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Δείτε τι θα γίνει τα φετινά Χριστούγεννα

Ένα φαινόμενο που έχει να συμβεί 38 ολόκληρα χρόνια θα «σηματοδοτήσει» τα φετινά Χριστούγεννα.

Η νύχτα των Χριστουγέννων θα «φωτιστεί» από Πανσέληνο, η οποία φυσικά είναι και η τελευταία του χρόνου.

Σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ .....

EURO 2016: Η κλήρωση των Ομίλων

Δύο ομίλους «φωτιά» (4ος και 5ος) ανέδειξε η κληρωτίδα το βράδυ του Σαββάτου στο Παρίσι για την τελική φάση του Euro 2016 που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στη Γαλλία.

Η πρεμιέρα του ......

Μεϊμαράκης: Είναι στα χέρια των Νεοδημοκρατών να τελειώνουμε την πρώτη Κυριακή!

Σε δηλώσεις του στη Βεργίνα Τηλεόραση , στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα», ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, 8 ημέρες πριν από τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία ρωτήθηκε στο ενδεχόμενο δεύτρου γύρου, που πολλοί φοβούνται ότι ενδέχεται να βλάψει ακόμη περισσότερο την ήδη πληγωμένη παράταξη.

“Είναι στα χέρια .....

Το χαστούκι που έδωσε ο Καραμανλής στη διαπλοκή, με την ηχηρή παρέμβαση υπέρ Μεϊμαράκη

Όταν ο μέσος οπαδός της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται στον “πρόεδρο της καρδιάς μας”, δεν μιλάει φυσικά για τον… Αντώνη Σαμαρά.
Ο πρώην πρωθυπουργός άλλωστε, με συγκρουσιακή διαδρομή στον χώρο της Κεντροδεξιάς, και με το παρελθόν της ανατροπής της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 1993 να τον στοιχειώνει, δεν αγαπήθηκε ποτέ από την κοινωνική βάση της Νέας Δημοκρατίας. Παρόλο που στηρίχτηκε για να γίνει πρωθυπουργός.

Ο “πρόεδρος της καρδιάς”, είναι φυσικά ο Κώστας Καραμανλής. Εκείνος .....

Ο ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΛΑΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ


Μετά και την ολοκλήρωση τη σειράς του Κώστα Σπανού για την αναζήτηση της Πανάρχαιας Εράνας, ο Κώστας Σπανός κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στον μεγάλο Φιλιατρινολάτρη Παναγιώτη Χρ. Παπαχριστόπουλο, Λυκειάρχη, Συγγραφέα Ιστορικό και Ερευνητή.

Διαβάστε το ενδιαφέρον κείμενο του κ. Σπανού