Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Παραμένουν στις θέσεις τους Γ. Μπέζος, Ε. Παπαγεωργίου

Μόλις 16 διοικητές και αναπληρωτές διοικητές από ένα σύνολο 127 που υπηρετούσαν στα νοσοκομεία του ΕΣΥ παραμένουν στη θέση τους. Οι υπόλοιποι 111 είτε παύονται, καθώς κρίθηκαν μη επαρκείς με βάση την αξιολόγηση του υπουργείου Υγείας, είτε απλώς έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις που είχαν υποβάλει το καλοκαίρι κατόπιν ασφυκτικής πίεσης του πρώην υπουργού Υγείας.

Έως και προχθές .....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ και ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

Σας ευχαριστώ εκ μέρους της Επιτροπής Εράνου αλλά και προσωπικά, που δημοσιεύσατε την “ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥΣ”, για να συνδράμουν στον έρανο που κάνουμε, προκειμένου να αποδώσουμε τον οφειλόμενο φόρο τιμής, στον αείμνηστο μεγάλο ευπατρίδη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ!

Η απόδωση τιμής προς τον Π. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΠΟΥΛΟ, δεν είναι υποχρέωση .....

ΞΕΝΟΙ ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ [ ΜΕΡΟΣ 1ο ]

Από σήμερα και κάθε Σάββατο θα δημοιεύεται ΜΟΝΟ ΕΔΩ στο Φιλιατρά News μια σειρά κειμένων του Συμπολίτη μας Κώστα Σπανού που τιτλοφορείται "ΞΕΝΟΙ ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ"

Τα κείμενα ....

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΕΠΑΞΙΩΣ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ

Με την συμπλήρωση 40 χρόνων από το θάνατο του αείμνηστου Λυκειάρχη και Φιλιατρινολάτρη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Χρ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, πρωτεργάτη στην ίδρυση του πρώτου Αθλητικού Σωματείου και του πρώτου Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στα Φιλιατρά, ιδρυτή της.....

Χαλαρώνουν τα capital controls απο το νέο έτος

Αυξάνεται το εβδομαδιαίο πόσο που θα μπορούν οι καταθέτες να σηκώνουν από τα ΑΤΜ ή από τα γκισέ των τραπεζών. Έτσι από τα 420 ευρώ βάσει των όσων ισχύουν τώρα για τα capital controls, το ποσό θα αυξηθεί στα 500 ευρώ - Όλες οι αλλαγές.

Η σχετική εξέλιξη ....

Euroleague:Όμιλος “φωτιά” για τον Ολυμπιακό στο Top 16, πιο βατός του Παναθηναϊκού

Και η Ευρωλίγκα τώρα αρχίζει! Το... ζέσταμα, η κανονική περίοδος δηλαδή, ολοκληρώθηκε και πλέον οι 16 ομάδες ανάμεσά τους ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός μπαίνουν στο κυρίως πιάτο, εκεί που ουσιαστικά θα αρχίσει να κρίνεται το αν η ευρωπαϊκή χρονιά είναι επιτυχημένη ή αποτυχημένη.

Μετά και την ......

Ιωάννινα: Έμαθε από τον γυναικολόγο ότι η έγκυος γυναίκα του τον απατά παρά φύση – Δείτε την σοκαριστική αντίδρασή του

Μια απίστευτη ιστορία συνέβη την περασμένη εβδομάδα σε ένα ιατρείο γυναικολόγου στα Γιάννενα!
Ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής πήγε με την εγκυμονούσα γυναίκα του για τον καθιερωμένο υπέρηχο αλλά του βγήκε ξινό, αφού έμαθε ότι τον απατά και μάλιστα παρά φύση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ....