Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Φιλιατρά: Δηλώσεις Κατσίβελα για τις ζημιές από τον ανεμοστρόβιλο

Την περιοχή των Φιλιατρών επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας συνοδευόμενος από κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας, του Αντιδημάρχου Φιλιατρών κ. Παπαθεοδοσίου, του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου .....

Φιλιατρών Παναγιώτη Φαρμάκη και του Τοπικού Συμβούλου Χαράλαμπου Καναλουπίτη προκειμένου να ενημερωθεί λεπτομερώς και να σχηματίσει ιδίαν γνώμη για την έκταση των ζημιών που προκλήθηκαν.

Ο κ. Κατσίβελας συναντήθηκε με τους Διοικούντες της Εράνης και συζήτησε μαζί τους την έκταση των ζημιών. Αμέσως μετά επισκέφθηκε και το νέο γήπεδο Φιλιατρών οπου συζήτησαν για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν.

Σε δήλωση που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης είπε ότι ο δήμος με τα συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας επισκέπτεται και κατταγράφει τις ζημιές που προκλήθηκαν από τον χθεσινοβραδινό ανεμοστρόβιλο.
Ειπε ότι οι ζημιές είναι πολύ σημαντικές και τόνισε ότι οι πολίτες δεν αντέχουν για να ανταποεξέλθουν στις αναγκες που προέκυψαν.

Για το νέο γήπεδο είπε ότι συζητήθηκαν αυτά που πρέπει να γίνουν και τόνισε ότι οι αδυναμίες του εργολάβου μας έφεραν εκτός προγραμματισμού και εκτός σχδίου.
Η τεχνική υπηρεσία θα κάνει την καταλληλη προετοιμασία για να απευθυνθεί ο δήμος στην Περιφέρεια και να ζητήσει βοήθεια για την αποκατάσταση των ζημιών και να λειτουργήσει η ομάδα χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις.

Δείτε το Video με τι δηλώσεις του κ. Κατσίβελα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.