Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, ΣΤΟΝ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Παρά τις δυσκολίες των ημερών που περνάμε όλοι μας αυτή την κρίσιμη περίοδο και παρά το γεγονός ότι δεν έχει φτάσει ακόμα σε όλους τους Φιλιατρινούς η είδηση για τον έρανο που κάνουμε, άρχισαν ήδη να καταφτάνουν οι πρώτες εισφορές. Όσοι άκουσαν ότι επί τέλους η πόλη των Φιλιατρών αποφάσισε να τιμήσει τον μεγάλο ευπατρίδη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ, έσπευσαν να συνδράμουν στην πραγματοποίηση του ευγενούς αυτού σκοπού, προσφέροντες ευχαρίστως τον όβολό τους.

Ακόμα και πολλά νεαρά Φιλιατρινόπουλα, που δεν τον γνώρισαν ......

εν ζωή, εκτιμώντας την εκτίμηση και την αναγνώριση των γονιών τους προς το πολύτιμο πνευματικό και πολιτιστικό έργο του αείμνηστου συμπολίτη μας, Παναγιώτη Παπαχριστόπουλου, προσέφεραν -συμβολικά- και την δική τους συνδρομή, για να μην απουσιάσουν κι αυτά, από το παμφιλιατρινό προσκλητήριο φιλοπατρίας.

Οι μέχρι τώρα συμμετοχές ανέρχονται σε πολλά άτομα από τα Φιλιατρά και την Αθήνα και το ποσόν που συγκεντρώθηκε μέχρι της εορτής των Φώτων, ξεπερνάει τα 1.000 ευρώ. Η προσδοκία μας είναι να συμμετάσχουν –έστω και συμβολικά- όλοι οι απανταχού Φιλιατρινοί στον έρανο αυτόν, για να αποδείξουμε πως όλοι μας αναγνωρίζουμε και εκτιμάμε την φιλοπατρία και την πολύτιμη προσφορά του Παναγιώτη Παπαχριστόπουλου. Προσφορές, από 10, 20 και 50 ευρώ, θα βοηθήσουν πολύ αποτελεσματικά την υλοποίηση του στόχου μας.

Λίαν προσεχώς θα δημοσιεύσουμε όλα τα ονόματα αυτών που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση που κάναμε, όχι για κανένα λόγο προβολής, αλλά μόνο για λόγους τάξεως και διαφάνειας, από πλευράς της ΕΠΙΤΟΠΗΣ ΕΡΑΝΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΑΝΟΥ
ΑΛΚΗΣ ΞΥΓΚΑΣ ΒΑΚΩ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΛΑΧΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.