Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Καθολική απαίτηση των αθλητικών συλλόγων της Κυπαρισσίας, να μην κλείσει το Γυμναστήριο του Γυμνασίου Κυπαρισσίας.

Να υλοποιηθεί άμεσα η πρόταση – Δέσμευση του Δημάρχου προς στους Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης.

Ενας πραγματικός χαμός έχει γίνει από την ώρα που το παρόν blog έφερε στο φώς της δημοσιότητας την αποκάλυψη για την .....

επικινδυνότητα των παλιών επικίνδυνων και κατεδαφιστέων τουαλετών του Γυμνασίου Κυπαρισσίας στην συνέντευξη με Video που πήραμε από τον Διευθυντή του Γυμνασίου Κυπαρισσίας κ. Γιώργο
Θεοδωρόπουλο.

Έχουμε δεχτεί πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα αλλά και τηλέφωνα από αγανακτισμένους γονείς που δηλώνουν σοκαρισμένοι από την μεγάλη αποκάλυψη μας.
Αγανακτισμένοι γονείς μας τηλεφωνούν και διαμαρτυρόμενοι μας δηλώνουν:

Εξοργισμένη μητέρα μας είπε:
«Αφήστε τα παιδιά μας να γυμναστούν στο γυμναστήριο του σχολείου τους. Μην τους κλείνετε την πόρτα.
Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Είναι ντροπή αυτό που κάνουν να τα διώχνουν από το γυμναστήριο. Με αυτό που κάνουν γνωρίζουν που οδηγούν τα παιδιά μας???»

Άλλος γονιός με πλήρη γνώση των θεμάτων μας δήλωσε:
«Γνωρίζουν οι κ.κ. Διευθυντές ότι όλες οι κτηριακές υποδομές των δημοσίων σχολείων και οι Αθλητικές εγκαταστάσεις τους, με Νόμους της πολιτείας από το 1992, τον Νόμο Καποδίστρια το 1997 και Καλλικρατικό Νόμο του 2010, ανήκουν εξ΄ολοκλήρου στους ΔΗΜΟΥΣ???
Αν το γνωρίσουν αυτό, πως τολμούν να κλείνουν την πόρτα, πρώτα και κύρια στον ίδιο τον Δήμο και μετά στα παιδιά μας??
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!»

Επίσης ένας γονιός εκπαιδευτικός μας είπε τηλεφωνικά:
«Είναι ντροπή τους να διώχνουν τα παιδιά μας από το Γυμναστήριο του σχολείου και να τα πηγαίνουν για να αθληθούν στις κατεδαφιστέες και σφραγισμένες παλιές τουαλέτες του σχολείου όπως μας αποκάλυψε το Φιλιατρά News και μας άνοιξε τα μάτια. (αυτές οι παλιές τουαλέτες συν τοις άλλοις είναι 3Χ5 τετραγωνικά.)

Επίσης άλλος γονιός πατέρας τριών παιδιών μας δήλωσε:
Δήμος και Σχολείο δε θέλουν να αθληθούν τα παιδιά μου δωρεάν στο Δημόσιο σχολικό Γυμναστήριο. Θα τα πάω λοιπόν σο ιδιωτικό Γυμναστήριο. Σε ποιόν να στείλω τον Λογαριασμό? Στο Σχολείο ή στον Δήμο?

Ενας ακόμα γονιός με δυο παιδιά στο Γυμνάσιο μας είπε:
Οι κύριοι αυτοί με αυτό που κάνουν χυπούν τον Αθλητισμό της πόλης και διώχνουν τα παιδια μας από το φυλασσόμενο και ασφαλές σχολικό περιβάλλον. Είναι απαράδεκτο παιδαγωγοί και μάλιστα σε τέτοιες εποχές κρίσιμες να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες.
Αγαπητέ μου φίλε από τα Φιλιατρά σου δίνω τα συγχαρητήρια μου που ανέδειξες με τόση υπευθυνότητα την σοβαρότητα του θέματος και ξεσκέπασες την υποκρισία αυτών των κυρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.