Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Φιλιατρά: Ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές σε γήπεδο και σπίτια. [ Φωτογραφίες και Video ]

Πολλές και σοβαρές ζημιές προκάλεσε ο χθεσινοβραδινός ανεμοστρόβιλος που χτύπησε περιοχές των Φιλιατρών.
Ο ανεμοστρόβιλος .....

που πέρασε πέρασε περίπου στις 01:15 με 01:30 τα ξημερώματα με συνοδεία έντονης βροχόπτωσης, προκάλεσε σπασίματα κλαδιών ζημιές σε καμινάδες, έσπασε τζαμαρίες ενώ σοβαρότατες ζημιές στο παλιό γήπεδο της Εράνης, όπου ξηλώθηκε ολοσχερώς η σκεπή του γυμναστηρίου ενώ σήκωσε και αρκετά κεραμίδια από τα αποδυτήρια των ομάδων και έριξε την ψευδοροφή στο γραφείο της διοίκησης.

Τάσο το γραφείο όσο και ο εξωτερικός χώρος του γηπέδου μοιάζουν με βομβαρδισμένο τοπίο ενώ σαν απο θαύμα δεν κουνήθηκαν απο την θέση τους τα κύπελλα της ομάδας και η εικόνα του Αγίου Χαραλάμπους όπως μπορείτε να δείτε και σι παρακάτω φωτογραφίες.
Εντός του γηπέδου έχει μεταφερθεί -άγνωστο απο που- ένα μεγάλο κομμάτι τσίγκου το οποίο έπεσε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η πίσω πόρτα που μπαίνουν οι αποστολές των ομάδων έχει ξηλωθεί και έχει πεταχτεί επάνω σε παρακείμενο δέντρο το οποίο έχει σπάσει στα δύο και βρίσκεται έξω απο το παρακείμενο εκκλησάκι που υπάρχει στο γήπεδο

Επίσης από τον χθεσινοβραδινό ανεμοστρόβιλο, πολλές ήταν οι ζημιές που προξενήθηκαν σε διάφορα σπίτια που βρίσκονταν στην περιοχή του γηπέδου ενώ αρκετές ζημιές υπέστη το Φουρναράκειο Πνευματικό κέντρο, και σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων σε σπίτια καθώς και καταστροφή ηλιακών θερμοσιφώνων .

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Εράνης επισκέφθηκε κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας και ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας ο οποίος ενημερώθηκε και απόκτησε ιδίαν γνώμη για την έκταση των ζημιών και θα αναζητηθούν πόροι για την αποκατάσταση τους

Το Φιλιατρά News κατέγραψε με πλούσιο φωτογραφικό υλικό τι ζημιές που προκλήθηκαν




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.