Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Διαφημιστική προώθηση των καρναβαλικών εκδηλώσεων από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας

Στα πλαίσια ενίσχυσης της εξωστρέφειας και προσπάθειας αύξησης της επισκεψιμότητας στο Νομό Μεσσηνίας , περιόδους πέραν της κλασσικής τουριστικής περιόδου αναλήφθηκε πρωτοβουλία από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας , με την ευκαιρία της εορτής της Αποκριάς.

Στα πλαίσια αυτά, .....

ανταποκριθήκαμε στα αιτήματα Δήμων του Νομού Μεσσηνίας για επιπλέον διαφήμιση των καρναβαλικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο τους.

Έτσι το Καλαματιανό Καρναβάλι, το Νησιώτικο Καρναβάλι , του Κουτρούλη ο Γάμος και το Καρναβάλι της Νέδουσας, προβλήθηκαν στον Αθηναϊκό Τύπο (Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής και Καθημερινή της Κυριακής) , ενώ σε σποτ όπου περιλαμβάνονται αυτά τα κυρίαρχα καρναβαλικά δρώμενα στη Μεσσηνία, θα γίνει προβολή όπως αναφέρεται παρακάτω, στους τηλεοπτικούς σταθμούς SKAI , MEGA και NOVA .

Το πρόγραμμα προβολών του σποτ





ΣΧΟΛΙΟ από το Φιλιατρά News
Κ. Μπουζα στο σποτ δεν χώραγε το επι δεκαετίας Φιλιατρινό Καρναβάλι?????
Θα σας έπεφτε... η υπόληψη.... να το βάλετε και αυτό??




1 σχόλιο:

  1. Οπως στο ξαναείπα , δεν δεχτήκαμε αιτημα απο το δημο για το Φιλιατρινο καρναβαλι .Παρα ταυτα , στην εκπομπη του κόντρα channel οπου θα μιλήσω για τις καρναβαλικές εκδηλωσεις στη Μεσσηνια θα αναφερθώ στο Φιλιατρινο καρναβαλι , το οποιο επρεπε πραγματι να συμπεριληφθεί .Απλα είχε ολοκληρωθεί η προετοιμασία οταν ανέκυψε το θεμα για το Φιλιατρινο καρναβαλι και παλι μετα απο δικη μου αναφορα .Ουτε στο ελάχιστο να μην θεωρηθεί πως υπήρχε καποια προθεση ...Γι αυτο Αλλωστε τόνισα στην Κυπαρισσια πως ζητουμενο ειναι οι συνεργασίες , Δήμων και Περιφερειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.