Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Φιλιατρά: Με επιτυχία έγινε χθές Σάββατο ο χορός των ακαδημιών της Εράνης

Επιτυχημένα πραγματοποιήθηκε χθές στο κέντρο Δεξαμενή ο ετήσιος χορός των ακαδημιών της Εράνης.
Παρόντες στην εκδήλωση ....

ήταν ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου, Τοπικοί Σύμβουλοι των Φιλιατρών, ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, ενω καλεσμένος ήταν και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Αριστείδης Σταθόπουλοςοποποίος τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα για την προσφοράτου στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στο Μεσσηνιακό, ενώ το Δ.Σ. της Εράνης τίμησε και τον προπονητή των ακαδημιών Νίκο Μπάϊμπο.

Την πίτα του συλλόγου ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας ο οποίος ευχήθηκε τα καλλύτερα για την ομάδα και τα μέλη τη διοίκησης.

Ο κ. Σταθόπουλος στην σύντομη ομιλία του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα λέγοντας ότι η Εράνη έσωσε στοποσόδαιρό πολυ σημαντικούς ποδοσφαιριστές όπως ο Νίκος Φρούσος, ο Σωτήρης και Νίκος Λυμπερόπουλος, και ευχήθηκε η ομάδα να εξακολουθήσει να έχει επιτυχίες.

Ο κ. Μπάϊμπος είπε ότι παίρνει το βραβείο αλλα μετην προύπόθεση ότιδεν θα τον αποστρατεύσουν και θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα όσο μπορεί.

Η βραδιά κύλησε με φαγητό και άφθονο κρασί μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.