Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Επιτυχημένος ο χορός της αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής "Η Εράνη"

O Σύλλογος Φιλιατρινών Αττικής η "Η Εράνη", πραγματοποίησε τον Ετήσιο Χορό της.
Μια μεγάλη επιτυχημένη ....

γιορτή από κάθε άποψη βιώσαμε όλοι όσοι παρευρεθήκαμε στο Χορό του Συλλόγου, το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, στο ιστορικό, μουσικό και γαστρονομικό στέκι το «Αρχοντικό του Σαράντη», στην Πλατεία Αμερικής.

Την πρόσκληση για τον ετήσιο Χορό της Αδελφότητας, τίμησαν για μια ακόμα φορά με την παρουσία τους πλήθος Φιλιατρινών της Αττικής και των φίλων τους, σε μια σημαντική ευκαιρία συνάντησης, διασκέδασης και χαράς.
Παρά την κρίση και τα προβλήματα της εποχής η προσέλευση ήταν απροσδόκητα μεγάλη!
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Στρατηγός κ. Νίκος Βορρές, και το Διοικητικό συμβούλιο, μας υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα και είχαν προετοιμάσει κάθε λεπτομέρεια για να νοιώσουμε ξεχωριστά, όμορφα!

Την γιορτή, τίμησαν με την παρουσία τους, ο βραβευμένος Σκηνοθέτης, Σεναριογράφος, Οπερατέρ, Animator, της «Αγωνιστικής Ματιάς της Ζωής»,κ. Θόδωρος Μαραγκός,
ο Βασίλης Παπαδόπουλος, «ερασιτέχνης Στιχουργός και ταπεινός Δημιουργός» όπως θέλει να αποκαλείται, που έχει γράψει στίχους κορυφαίων τραγουδιστών, μετά των συζύγων τους.

Επίσης ήρθαν από τα την επαρχία, ο Πρόεδρος του Βλαχόπουλου κ. Χρονάς, ο Φιλιατρινός Δικηγόρος Παναγιώτης Αγγελόπουλος με την σύζυγό του Σωτηρία, ο επιχειρηματίας κ. Αδαμόπουλος, ο κ. Τόγκας, ο γιατρός κ. Μαντάς, ο κ. Αρμόδιος Βωβός, ο κ. Νίκος Πλέσσας, ο κ. Κων. Κουσαής Πρόεδρος Καρδιτσαίων με την Φιλιατρινής καταγωγής μητέρα του κ. Παναγοπούλου, η κ. Τριάδα Γούγουλα, ο κ. Σούλης Πανταζόπουλος, ο κ. Παν. Λαλούσης και πολλοί άλλοι.
Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η παρουσία καταξιωμένων νέων Φιλιατρινόπουλων, του Αλ. Στριμπάκου, της Στέλλας Βορρέ, του Νικ. Αγγελόπουλου, της Ελ. Τόγκα, της Κων. Κώνστα, της Κατ. Φωτοπούλου και της αδερφής της Γεωργίας, του Μπάμπη Αλεξανδρόπουλου, του Θεοδ. Γούγουλα και της αδελφής του Βάσως Γούγουλα, του Κωνστ. Γριβοκωστόπουλου και άλλων.

Παρόντα όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, ο κ. Χαρτάλος, ο κ. Ποταμιάνος, ο κ. Ταμβάκης, η κ. Αλεξανδροπούλου, ο κ. Κάσσης και η κ. Χρ. Ψιλοπούλου, με τις οικογένειές τους.

Η ψυχαγωγία μας εξαιρετική, με την σφραγίδα του ρεμπέτη μουσικού Γιάννη Λεμπέση με τη «Λαϊκή Στράτα» του, γνώστη του ποιοτικού Λαϊκού και Παραδοσιακού Τραγουδιού, πότε με μπουζούκι του και πότε με τον μπαγλαμά του «έφτιαξε» μια «νύχτα μαγική κι ονειρεμένη» και μας ανέβασε το κέφι, παρασύροντάς μας στους ρυθμούς της μουσικής του, σιγοτραγουδώντας και χορεύοντας... έτσι όπως ξέρουμε να γλεντάμε οι Φιλιατρινοί με την ψυχή μας !

Το γεύμα πλούσιο από την βραβευμένη κουζίνα του «Αρχοντικού του Σαράντη», με το κρασί απεριόριστο και η εξυπηρέτηση άψογη!
Πολλά τα δώρα της Λαχειοφόρου Αγοράς, που υπερέβαιναν την αξία του λαχείου, μοιράστηκαν στους καλεσμένους.
Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο για την πέρα από κάθε προσδοκία επιτυχημένη εκδήλωση και ευχόμαστε να έχουμε υγεία και να ξανασυναντηθούμε και «του Χρόνου»!

Χρυσάνθη Λεβεντάκη Κοντέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.