Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Το Let's do it για την Αγία Κυριακή Φιλιατρών, μόλις ξεκίνησε..... [ Φωτογραφίες ]

Ημέρα εθελοντισμού η χθεσινή και τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Κυριακής μαζί με εθελοντές ανασκουμπώθηκαν από νωρίς το πρωΐ καθαρίζοντας από σκουπίδια την περιοχή καλοπίζοντας το λιμάνι, τον μόλο και την απέναντι πλευρά (της οικίας Αγγελόπουλου) με ασπρίσματα και .....

συλλογή σκουπιδιών.

Αμέσως μετά συνέχισαν με καλλωπισμό του χώρου που βρίσκεται ανάμεσα στις δυο ταβέρνες (Αχινό και Φουρτούνη) και φύτεμα δενδρυλλίων από Αγγελικές περιμετρικά του χώρου.

Πολύτιμη βοήθεια στις εργασίες προσέφερε και η Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών με το γκρέϊντερ και την τσάπα με την οποία έγιναν διαμορφώσεις χώρου παρουσία του προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών Χαραλάμπου Καναλουπίτη.


Τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Κυριακής ευχαριστούν για την συμβολή τους, τους εθελοντές, τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Φιλιατρών κ. Καναλουπίτη, τους χειριστές των μηχανημάτων του Δήμου και δηλώνουν ότι το Let’s do it δεν τελείωσε χθές αλλά μόλις άρχισε…..








1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια αξίζουν στα μέλη του ΔΣ που μπορούν και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την αναβαθμιση της περιοχής της Αγίας Κυριακής. Προσωπικά παρακολουθώ, από μακριά δυστυχώς, όλες τις προσπάθειες του Συλλόγου τις εγκρίνω απόλυτα καί εύχομαι την ευόδωση κάθε περαιτέρω προσδοκίας, με σκοπό την ικανοποίηση των κατοίκων της περιοχής. Στάθης Χαρτάλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.