Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Αναδειξη των προβλημάτων με τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Φιλιατρών έγινε στο χθεσινό Τοπικό Συμβούλιο [ Video ]

Οι Αθλητικές εγκαταστάσεις στα Φιλιατρά ήταν το βασικό αντικείμενο συζήτησης τους χθεσινού έκτακτου Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών.

Παρόνες στην συνεδρίαση ήταν ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας Γιώργος Γκόνης ο Αντιδήμαρχος ....

Τεχνικών έργων Γιάννης Αδρακτάς, και σχεδόν στο μέσον της συνεδρίασης προσήλθε και ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου, ενώ για πρώτη φορά(!!!) παρευρέθηκε και ο Αναστάσιος Πούλος που είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος στην προηγούμενη Δημοτική αρχή και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας ο όποιος όπως δήλωσε παρευρέθη για τον προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας προκειμένου να τον ευχαριστήσει για όσα έκανε.

Επαναβεβαιώθηκε από όλο το Τοπικό Συμβούλιο ότι ουδέποτε ενημερώθηκαν για το θέμα της μπασκετικής Εράνης από τον παραιτηθέντα πρόεδρο Παναγιώτη Φαρμάκη παρά την επιστολή που είχε αποστείλει ο τελευταίος και η οπαία αναγνώστηκε στο Τοπικό Συμβούλιο.

Παρόντες ήταν και παράγοντες της Εράνης (ποδοσφαίρου και μπάσκετ) όπου μέσα από τον διάλογο αναδείχτηκαν τα πολύ σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν με τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην πόλη και να αναζητηθούν λύσεις.

Ο Ανιδήμαρχος Τεχνικών έργων Γιάννης Αδρακτάς αν και δήλωσε ότι δεν ήρθε να υπερασπιστεί κανέναν, εν τούτοις με το γάντι έδωσε πλήρη κάλυψη στην τεχνική υπηρεσία.
Εκανε σύντομη αναφορά στα έργα που έγιναν και στα ποια εντάχθηκαν ή δεν εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ.
Δημιουργήθηκε κόντρα ανάμεσα στον κ. Γκόνη και τον κ. Γριβοκωστόπουλο με τον πρώτο να κατηγορεί τον δεύτερο ότι τον χαρακτήρισε με απαξιωτικές φράσεις όπως ανύπαρκτος, λίγο μυαλό, απαράδεκτος κλπ για να δεχτεί την αντίδραση του δεύτερου ότι δεν απευθύνθηκε σε προσωπικό επίπεδο στον κ. Γκόνη.
Ο προϊστάμενος της Τεχνικής υπηρεσίας αναφέρθηκε στις ενέργειες που έκανε για τις Αθλητικές εγκαταστάσεις όταν ήρθε στην αρχή του Καλλικράτη. Πρότεινε επιστημονικές μεθόδους να δουν ποιο είναι το ακριβές πρόβλημα και να δουν τις μεθόδους επίλυσης του.
Αναφέρθηκε και στην παραλαβή του νέου λυκείου και κάλεσε τον οποιονδήποτε να δει τι έχει κάνει.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Γριβοκωστόπουλος αναφέρθηκε σε μια σειρά αθλητικών έργων και κατασκευές – επισκευές γηπέδων που έχουν γίνει από όμορους δήμους και μαλιστα σε περίοδο κρίσης κάτι για το οποίο ουδείς κατάφερε να δώσει μια πειστική εξήγηση για το πω εκείνοι τα κατάφεραν κι εμείς όχι.
Ανέφερε ότι τα παιδιά αθλούνται ανάμεσα σε γυφτοβούλγαρους που πάνε τα απογεύμα στο σχολείο.
Αναφέρθηκε στα κακή κατασκευής γήπεδα μπάσκετ που βρίσκονται στα σχολεία και χαρακτήρισε τα έργα αυτά εγκληματικά γιατί είναι υπερυψωμένα με πολλούς κινδύνους να χτυπήσουν τα παιδιά και να υπάρχουν παρατράγουδα.
Ζήτης να βρεθεί λύση για το τα Φιλιατρά είναι η μοναδική περιοχή που δεν έχει ένα σωστό γήπεδο μπάσκετ.
Χαρακτήρισε το κακό ότι είναι πολύ βαθύ και αν γίνει το κακό πολλοί θα πάνε φυλακή.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαχος Γιάννης Αδρακτάς, τόνισε ότι θα ήθελε και ο ίδιος πάρα πολύ να μπορούσαν να γίνουν όλα.
Όμως δεν γίνεται και θα μπορέσουν να γίνουν όλα τμηματικά με ιεράρχηση αναγκών.

Παρακολουθείστε το video που είναι πολύ αποκαλυπτικό και ο καθενάς σας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.