Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΝΤΡΟΠΗ!!! 3 μέρες ήθελαν για να παραδεχτούν το απολύτως προφανές. Οτι στον 3ο τελικό των Play off της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!!!

Την Παρασκευή το πρωί μετα τον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 77-72 Το Φιλιατρά News έγραψε αυτό που πραγματικά έγινε στον αγώνα. Ότι ο Παναθηναϊκός έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του. (κλίκ)
Το προηγούμενο βράδυ .....

διάφορα site του Παναθηναϊκού έβλεπαν φαντάσματα για κλοπή της νίκης απο τους γκρίζους λύκους και άλλες τέτοιες τρίχες κατσαρές.

Σήμερα η μεγάλη παραδοχή έρχεται απο την ιστοσελίδα Πράσινα Νέα όπου λέει αυτό που ¨ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ να παραδεχτουν απο την πρώτη στιγμή.
Ότι ο Παναθηναϊκός αν και είχε δικό του το τρίτο παιχνίδι και θα μπορούσε εκείνος να έχει κάνει το 1-2 εν τούτοις στα τελευταία 5 λεπτά αν και προηγούνταν με 7 πόντους ΚΑΤΑΦΕΡΕ να αυτοκτονήσει χάνοντας τον αγώνα με 5 πόντους.

Το Δημοσίευμα από τα Πράσινα νέα είναι ξεκάθαρο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λέει την απόλυτη αλήθεια έστω και με τριήμερη καθυστέρηση.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από τα Πράσινα Νεα:

"ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΜΕΤΗΣ
Το παιχνίδι το έχασε ο Παναθηναϊκός


Κακά τα ψέματα. Με την εικόνα που είχαν οι δύο ομάδες πέντε λεπτά πριν το τέλος, το αποτέλεσμα μοιάζει περισσότερο με πράσινη αυτοκτονία.
Ας το πούμε από την αρχή και ας μην αρέσει σε κάποιους. Το τρίτο παιχνίδι δεν το πήρε ο Σπανούλης. Το τρίτο παιχνίδι το έχασε ο Παναθηναϊκός μέσα από τα χέρια του στα τελευταία πέντε λεπτά. Και εξηγούμαι αναλυτικότερα......"


Το υπόλοιπο Δημοσίευμα εδώ

Αν μη τι άλλο αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την τότε ανάρτηση μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.