Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε μάντρα λιγο έξω από τους Γαργαλιάνους! [εικόνες] ** ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ **

Ένας νεαρός 25χρονος τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις έξι σήμερα το απόγευμα στην Ε.Ο. Γαργαλιάνων – Πύργου κοντά στο ύψος της Φλόκας. Το ατύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός άνδρας, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και .....

προσέκρουσε σε μάντρα παρακείμενης επιχείρησης.

Έντρομοι οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης πετάχτηκαν έξω, όπου βρήκαν το αυτοκίνητο καρφωμένο στην μάντρα της εισόδου και κομμάτια του σκόρπια. Απο τη σφοδρή σύγκρουση, οι λαμαρίνες του αυτοκινήτου είχαν υποστεί πολύ μεγάλη παραμόρφωση.

Όχημα της Π.Υ. Γαργαλιάνων με άνδρες της υπηρεσίας έφτασαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τον τραυματία, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, όπου οι γιατροί εξετάζουν την κατάστασή του. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός είχε τις αισθήσεις του.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί το Τμήμα της Τροχαίας Κυπαρισσίας.

Gargalianoi on line

ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Με πολλαπλά κατάγματα νοσηλεύεται ο νεαρός οδηγος που προσέκρουσε σε μάντρα λιγο έξω από τους Γαργαλιάνους σήμερα το απόγευμα!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 25χρόνος φέρει κατάγματα στη μύτη, στο ζυγωματικό, στη λεκάνη καθώς και στον αυχένα. Θα μεταφερθεί για νοσηλέια στο Κοσοκομείο της Καλαμάτας, ενώ, σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάστασή του είναι σοβαρή, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του.

GARGALIANOI ON LINE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.