Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Μαρινάκη-Παππά

Αν και από τον Ολυμπιακό τονίζουν ότι η συνάντηση αφορούσε θέματα του Δήμου Πειραιά, είναι βέβαιο ότι έγινε κουβέντα για τον Σταύρο Κοντονή.

Το πρωί της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον Γιάννη Μώραλη πήγαν στο Μέγαρο Μαξίμου και .....

συναντήθηκαν με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά για περίπου μία ώρα.

Η συνάντηση κλείστηκε την Τετάρτη αρχικά για θέματα που αφορούν το λιμάνι του Πειραιά, δεν θα μπορούσε όμως να μην γίνει συζήτηση για την θυελλώδη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Σταύρο Κοντονή.

Όπως μετέδωσε ο Βασίλης Βέργης στον ΣΠΟΡ FM 94.6 υπάρχουν δύο πηγές για το τι ειπώθηκε ανάμεσα στις πλευρές.

Σύμφωνα με την πρώτη πηγή, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε τα σοβαρά παράπονα του για τον Σταύρο Κοντονή και τα όσα προηγήθηκαν με τις αναβολές του τελικού, αλλά και όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, χαρακτήρισε επίσης τουλάχιστον αχρείαστη την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σταύρος Κοντονής.

Σύμφωνα με τη δεύτερη πηγή, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν έξαλλος με τον υφυπουργό Αθλητισμού και κυρίως με την παράγραφο της ανακοίνωσης του που έκανε λόγο για μαφιόζικες μεθόδους. Είπε ότι δεν είναι δυνατόν ένα μέλος της κυβέρνησης να εκδίδει τέτοιες ανακοινώσεις, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο στοχοποιείται ο ίδιος και ο Ολυμπιακός.

Από την πλευρά του Νίκου Παππά αυτό που ειπώθηκε είναι ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο χώρο του ποδοσφαίρου, χωρίς να έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες.

Η πλευρά Μαρινάκη ήθελε να μείνει μυστική η συνάντηση, συμπέρασμα στο οποίο οδηγεί η σπουδή που επέδειξε η ασφάλεια του προέδρου του Ολυμπιακού να απομακρύνει από τον χώρο τους δύο δημοσιογράφους και το τηλεοπτικό συνεργείο που έσπευσαν στο Μέγαρο Μαξίμου. Η προσπάθεια τους ήταν να μην υπάρξει ούτε πλάνο από την είσοδο ή την αποχώρηση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Κάτι που πέτυχαν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.