Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Φιλιατρά: Ξεκίνησε η Δανειστική βιβλιοθήκη του Ομίλου Δράσεων και Πολιτισμού [ Video ]

Την έναρξη λειτουργίας της Δανειστικής βιβλιοθήκης που στεγάζεται σε ένα περίπτερο που ολοκλήρωσε πλέον τον κύκλο ζωής του έκανε χθες το βράδυ ο Όμιλος Δράσεων και Πολιτισμού.

Το περίπτερο που .....

βρισκόταν έξω από το παλιό Ατλάντικ χαρίστηκε στον Όμιλο Δράσεων και Πολιτισμού ο οποίο το μετέφερε με την βοήθεια του Δήμου Τριφυλίας και του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών στο πίσω μέρος της πλατείας απέναντι από το Δημαρχείο, μετατρέποντας το σε μια μικρή δανειστική βιβλιοθήκη

Για το εγχείρημα μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Αλεξανδρόπουλος ο οποίος είπε ότι θα είναι μια διαχρονική δράση που προέκυψε από μια ανάγκη έλλειψης βιβλιοθήκες στην πόλη μας.
Ευχαρίστησε τον Δήμο και το Τοπικό Συμβούλιο για την υποστήριξη τους, και είπε ότι όποιος μπορεί να προσφέρει μια ώρα την εβδομάδα για ν λειτουργεί η βιβλιοθήκη.

Χαιρετισμό έκανε ο Αντιδλήμαρχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου λέγοντας ότι ο πολιτισμός είναι αυτός που θα δώσει την ώθηση στην πόλη μας να απογειωθεί.

Ο Κώστας Κόλλιας είπε ότι η ιδέαν ήταν πολύ έξυπνη και ότι η καλύτερη συντροφιά είναι ένα βιβλίο.
Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Γρηγόρης Χαλιακόπουλος, περιορίστηκε να εκφράσει τα συγχαρητήρια του στον όμιλο για την πρωτοβουλία.

Δείτε το video από την χθεσινή εκδήλωση




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.