Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Φτιάξτε το Δικό σας Κλιματιστικό Μόνο με 20 Ευρώ [ video ]

Δείτε πώς να φτιάξετε με ελάχιστα χρήματα το δικό σας κλιματιστικό!
Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας κλιματιστικό που σε καμιά περίπτωση δεν θα καίει όσο ένα κανονικό και θα μπορείτε να το μεταφέρετε σε .....

όποιο δωμάτιο κάθεστε -ακόμα και στο μπαλκόνι- για μια τις ημέρες του καύσωνα.
Φτιάξτε εύκολα και οικονομικά ένα κλιματιστικό μόνοι σας!

Τι θα χρειαστείτε
Για να φτιάξετε το συγκεκριμένο diy κλιματιστικό θα χρειαστείτε ένα ψυγείο από φελιζόλ σαν αυτά που χρησιμοποιούμε στις διακοπές. Για μια πιο γερή κατασκευή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πλαστικό ψυγείο. Επίσης θα χρειαστείτε μια πλαστική γωνία αποχέτευσης και έναν μικρό ανεμιστήρα γραφείου. Μόνο με 20 ευρώ θα φτιάξετε εύκολα αυτό το diy air condition!

Πώς θα φτιάξετε το κλιματιστικό σας
Τοποθετήστε επάνω στο καπάκι του ψυγείου το σωλήνα και τον ανεμιστήρα με φορά προς τα κάτω ώστε να μαρκάρετε τα μεγέθη τους και με ένα κοπίδι ανοίξτε προσεκτικά τις τρύπες. Τοποθετήστε το σωλήνα και τον ανεμιστήρα στις τρύπες τους φροντίζοντας να σφηνώσουν καλά μέσα σε αυτές. Μέσα στο ψυγείο βάλτε παγωμένα μπουκάλια νερό από την κατάψυξη ή μεγάλα κομμάτια πάγου (αν βάλετε μικρά παγάκια θα λιώσουν πολύ πιο εύκολα). Βάλτε τον ανεμιστήρα στην πρίζα. Ο αέρας του ανεμιστήρα διαχέεται μέσα στο χώρο του ψυγείου και με τη βοήθεια του πάγου βγαίνει από τον σωλήνα στον εξωτερικό χώρο ως παγωμένος αέρας.

Έξτρα tip
Τοποθετήστε το αυτοσχέδιο κλιματιστικό σας σε ένα αρκετά ψηλό σημείο του δωματίου σας για να δροσίζεται ο χώρος σας από πάνω προς τα κάτω και να μένει η δροσιά σε όλο το δωμάτιο για περισσότερη ώρα. Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλη τη διαδικασία βήμα-βήμα για να φτιάξετε το αυτοσχέδιο κλιματιστικό σας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.