Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Αντίθετος με τις δηλώσεις Κωνσταντινέα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Σαν δημοτικός σύμβουλος και κατοίκους της πόλης των Φιλιατρών και πάνω από όλα σαν γονέας, οφείλω να πάρω θέση σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντινέα σχετικά με την πρόθεση για κλείσιμο τον Α.Τ. Φιλιατρών

1. Για να λειτουργεί ένα σύγχρονο κράτος κι εμείς μια πόλη πρέπει να .....

λειτουργεί άψογα η υπηρεσία της ασφάλειας, Υγείας και Παιδείας.
Δυστυχώς κάτι τέτοιο, ο κ. Κωνσταντινέας και οι κύριοι που διοικούν την χώρα, έχουν καταφέρει να τα ισοπεδώσουν όλα.

2. Πρέπει ο κ. Κωνσταντινέας να πληροφορηθεί ότι η Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών είναι η μεγαλύτερη ενότητα πληθυσμιακά του Δήμου Τριφυλίας και σε συνδυασμό με τους 3.000 μετανάστες της περιοχής είναι αναγκαία όχι απλώς η παραμονή του ΑΤ Φιλιατρών αλλά και ακόμα η ενίσχυση του και η δημιουργία τμήματος με αρμοδιότητα για μετανάστες.

3. Καλό θα ήταν ο κ,. Κωνσταντινέας αντί να κάνει δηλώσεις σχετικά με το κλείσιμο του Α.Τ. Φιλιατρών να πάρει χαρτί και μολύβι και με τους υπεύθυνους που σκέφτονται το κλείσιμο του ΑΤ Φιλιατρών να δουν αν οικονομικά συμφέρει το κράτος.
Πχ στις 3 βάρδιες του 24ωρου αν υπάρχει περιπολικό που μαζί με τις αλλαγές του θα κοστίζουν αρκετά το μήνα σε σχέση με το αν θα κόστιζε περισσότερο αν υπήρχε Αστυνομικό τμήμα.

Γι αυτό καλό θα ήταν ν αρχίσει ένας διάλογος σε συνεργασία με τον Δήμο Τριφυλίας έτσι ώστε να προταθούν λύσεις για το συμφέρον των πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών και του Δήμου Τριφυλίας.

Με τιμή

Ασημακόπουλος Γεώργιος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τριφυλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.