Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΝΟΔΕ κατα Καμμένου για το κλείσιμο του Στρατοπέδου Καλαμάτας. "Θα μας βρεί απέναντι του"

Η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της ΝΔ καταγγέλλει τις δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, που αφορούν στο κλείσιμο του στρατοπέδου της Καλαμάτας ως άκρως προσβλητικές. Αυτό που πρωτίστως χαρακτηρίζει τον κ. Καμμένο είναι η αδυναμία του να κρατήσει το λόγο του.

Στις 23 Μαρτίου 2015,...

ο ίδιος, παρουσία του ΠτΔ κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα, έλεγε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού το στρατόπεδο της Καλαμάτας παραμένει ανοιχτό. Μαϊος 2016: Κλείνουν επτά μεγάλα Κέντρα Εκπαίδευσης με πρώτο της Καλαμάτας.

Θέλοντας, όπως επανειλημμένα ισχυριζόταν, ο κ. Καμμένος να εφαρμόσει τις αποφάσεις του ΣτΕ, που έκριναν παράνομες τις μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια δήλωνε ότι τα χρήματα θα βρεθούν από τις μειώσεις των εξοπλιστικών δαπανών. Αντ' αυτού ψηφίζει ¨το πάγωμα των μισθολογικών προαγωγών των ενστόλων και επιπλέον μέτρα φοροεπιδρομής για όλους τους Έλληνες συμπεριλαμβανομένων και των ενστόλων.

Την επομένη ακριβώς ημέρα δηλώνει ότι θα ψάξει για ισοδύναμα μέτρα, προκειμένου αφενός να εφαρμόσει τις αποφάσεις του ΣτΕ, αφετέρου να μην ισχύσει το πάγωμα των μισθολογικών προαγωγών. Τα βρήκε! Θα κλείσει ή θα αδρανοποιήσει (sic) Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων με πρώτο και καλύτερο της Καλαμάτας ως το πλέον “άχρηστο”, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Ας ενημερώσει κάποιος τον κ. Καμμένο ότι το ιστορικό 9ο Σύνταγμα Πεζικού είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πόλη της Καλαμάτας και την ευρύτερη περιοχή, ότι το ελληνικό κράτος στο πρόσφατο παρελθόν έχει δαπανήσει πολλά εκατομμύρια ευρώ για την ανακατασκευή του και ότι την παρούσα περίοδο της δημοσιονομικής κρίσης συμβάλλει στην ενίσχυση της οικονομίας της τοπικής κοινωνίας.

Ας καταλάβει ο κ. Καμμένος ότι όποιος προσπαθήσει να το κλείσει ή έστω να υποβαθμίσει το στρατόπεδο, θα μας βρει απέναντί του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.