Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Σκληρή ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών για τον Πέτρο Κωνστατινέα

Με μια σκληρή ανακοίνωση ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών καταφέρεται εναντίον του Βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα σχετικά με τις δηλώσεις του για τον Θάνατο του Αστυνομικού τμήματος Φιλιατρών που προανήγγειλε ο Βουλευτής στην Κυπαρισσία με αφορμή τον εορτασμό της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος.

Στην σκληρή ανακοίνωση .....

του ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιαρών εναντιώνεται στις δηλώσεις του Κωνσταντινέα τονίζοντας ότι υπάρχει τεράστιο θέμα ασφάλειας και καλεί τους βουλευτές να βγαίνουν στην περιφέρεια να βλέπουν την πραγματικότητα και να μην μένουν στα γραφεία τους

Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου αναφέρει:


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ

Ο Σύλλογός μας για το θέμα της λειτουργίας και της στελέχωσης του Α.Τ. Φιλιατρών, έχει ασχοληθεί αρκετές φορές με έγγραφά του προς τα αρμόδια Υπουργεία.

Είμαστε μία αγροτική περιοχή με πολλές καλλιέργειες, με αποτέλεσμα να έρχονται στην περιοχή πάρα πολλοί μετανάστες για δουλειά. Μιλάμε για τουλάχιστον 2.000 άτομα και την περίοδο της ελαιοσυγκομιδής αυξάνονται κατά πολύ.

Άρα το Αστυνομικό Τμήμα πρέπει να παραμείνει και να ενισχυθεί.

Οι δηλώσεις του κ. Κωνσταντινέα για το κλείσιμο του Α.Τ. Φιλιατρών, δείχνουν πόσο άσχετος είναι με το θέμα, έχει άγνοια, μιλάει χωρίς να έχει επισκεφθεί ούτε μία φορά την περιοχή.

Τους μετανάστες δεν τους φέραμε εμείς εδώ, αλλά το κόμμα το οποίο εκπροσωπεί ο κύριος αυτός. Άνοιξε τα σύνορα και τώρα αδυνατεί να ελέγξει τις ορδές των μεταναστών, αφήνοντάς τους να κυκλοφορούν ελεύθερα στην Ελληνική Επικράτεια.

Υπάρχει τεράστιο θέμα ασφάλειας των πολιτών στην περιοχή μας και δεν μπορεί ο κάθε άσχετος από μακριά να μοιράζει υποσχέσεις και να ανοίγει και να κλείνει Δημόσιες Υπηρεσίες.

Οι Βουλευτές πρέπει να βγαίνουν στην Περιφέρεια, να βλέπουν την πραγματικότητα και όχι να μένουν στα γραφεία τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.